Sziasztok!Keresek 2008-2017 busát.Gyári sérülésmentes kéne max 1-2 tulajos,Magyarországi,tuningmentes,30000 km-ig a szint azt már elengedtem mindegy.Tudom állom amit leírtam de ha valakinek lenne ilyen ami tényleg szép gyárias állapotú jeleze privátba.És kommenteket meg köszi nem kérek tudom ritka mint a Fehér holló de hátha,meg vegyek újat mikor már nem lehet stb.Elöre is köszönöm szépen!
Szia,
Értem. Keresek szép lassan egy hayabusat és fontolóra vettem ezt a fekete szépséget is..
Nincs sok a piacon itthon, S ha van akkor is szerintem túlárazott. Mondom ezt vevőként
Néztem már pár onboard videót,meg külső felvételeket is,mikor 250 körül ugratnak,egykerekeznek,meg kanyarodnak,centikre házfaltól,betonhídfőtől,fáktól,és bokroktól.Nagyon beteg,de egyúttal állat is,megbabonázza az embert.
Hát gyerekek, óriási élmény volt tavaly körbemenni a pályán Busával. Ugyan esett az eső, meg köd is volt egy-két részen, de akkor is nagy érzés. Persze más volt a körifőnk! El sem tudom képzelni hogyan mennek akik versenyeznek itt. Egyes helyeken még “sétatempóval” se egyszerű a kanyarokat bevenni. Minden tiszteletem az itt indulóknak és akiknek nem sikerült, legyen nekik könnyű a föld...
Köszi Csabikám!Mert ahol nincsen ragacs jobb a tapadás a röviddel! Amúgy csak én mentem röviddel....összevont kategória,mint nálunk Tökölön és Fertőn!A rendezvény megint nagyon szervezetten és időrendet betartva zajlott,mint 2 évvel ezelőtt és rengeteg nézővel!!!
Értem. Keresek szép lassan egy hayabusat és fontolóra vettem ezt a fekete szépséget is..
Nincs sok a piacon itthon, S ha van akkor is szerintem túlárazott. Mondom ezt vevőként