...és a legomolyabb: IGNITECH gyújtás elektronika( a gyári ecu helyett) mindent irányít és állítható vele( fordulat letiltás,előgyújtás,injector beállítás hengerenként...stb ára:80 ezer+20 ezer az adapter kábel( közvetlenül rálehet csatlakoztatni a gyári kábelkötegre,nem kell vágni,forrasztani semmut!!)
Hali! Megmaradt,feleslegessé vált cuccok eladók:- polírozott lábtartók kormány,hátsó kapaszkodó,kormányvégek,gyári kormánystabilizátor( keményített)5-10 ezer/ db és hátsó üllés,tükrök,idomok,belső idomtakarók,hűtő,csövek,kábelek,undex és egy csomó minden ami a versenypályára nem kell!
Kollega akkor lesz tura Én csatlakoznák ha lehet, hol és mikor? Akit érdekel 30-án és elsején Alpok -Adria kupa verseny a Pannoniaringen,/ 600-1000 4-5 kategoria stb./megérne egy turát,belépés ingyenes.
Keresek GEN1-es jó állapotú/keveset futott blokkot. Az én blokkom sajnos haldoklik. Annak a felújjítására kellene. Sallangok nem kellenek. Az sem baj ha a forgattyús ház része balesetben sérült.A lényeg hogy a henger,főtengely,hengerfej jó legyen. A többi nem lényeg. Ha hiányzik a generátor,deklik... az sem baj. Ha valaki tud valamit jelezze. Pest környéke előnyös lenne,de jó cuccért messzebb is megyek.
Heló.
Keresek egy Gen1-es jó állapotú blokkot.Csak a blokk érdekel,sallangok nélkül,mert az enyém már a végét járja.Ìgy tudnék motorozni amìg az enyém fel nem lessz újìtva.Ha küldesz egy üzenetet vagy SMS-t ide,visszahìvlak.06204212849.Köszi,Feri
Nem tud valaki egy jó állapotú GEN1-es busa blokkot eladót? Alapvetően csak a blokk kell sallangok nélkül,akár egy két apróság a blokkról is hiányozhat (Deklik,generátor....) Sajnos az én blokkom haldoklik és a felújjításig jó lenne valami a vasba hogy tudjak motorozni. Ha van valakinek,kérem jelezze privátba vagy akár erre a számra:06204212849. Akár ha dobsz egy sms-t visszahívlak.Köszi,
Sziasztok,
Úgy néz ki hogy a busám blokkjának közeleg a vége. Olajnyomása alacsony,kompresszió is karcsú,ráadásul egyik henger drasztikusan alacsony. Szóval a kérdésem az lenne hogy nem-e tud valaki egy GEN1-es jó állapotú blokkot. Jó lenne ha megvétel előtt el lehetne indítani és megmérni rajta ezt-azt (kompresszió,olajnyomás,),de megvenni csak a blokkot szeretném. Nem kellenek a sallangok,hiszen azok nekem is vannak. Így az eredeti blokk felújításáig is tudnám hajtani a vasat.
Szóval ha tud valaki ilyen blokkot keressen.
Tel:06204212849
Csabikám már készen van a szekér( múlt héten Tököl és Kiskunlacházán már pöfögött)- vagyis hogy volt mert újra a boncasztalra kerül, finomítás miatt....
Addig is csak annyit,hogy 190 kg lett!
Hayabusa metamorfózis:Café Drag Racer
Heloi! Menetirány szerint bal oldalon a kábelköteget a váz és q blokk között kell elvezetni,ahhoz előre kell billenteni a blokkot,hogy kitudd húzni- vagy be tudd vezetni a köteget! Most csináltam az enyémen....
Keresek GEN1-es jó állapotú/keveset futott blokkot. Az én blokkom sajnos haldoklik. Annak a felújjítására kellene. Sallangok nem kellenek. Az sem baj ha a forgattyús ház része balesetben sérült.A lényeg hogy a henger,főtengely,hengerfej jó legyen. A többi nem lényeg. Ha hiányzik a generátor,deklik... az sem baj. Ha valaki tud valamit jelezze. Pest környéke előnyös lenne,de jó cuccért messzebb is megyek.
Keresek egy Gen1-es jó állapotú blokkot.Csak a blokk érdekel,sallangok nélkül,mert az enyém már a végét járja.Ìgy tudnék motorozni amìg az enyém fel nem lessz újìtva.Ha küldesz egy üzenetet vagy SMS-t ide,visszahìvlak.06204212849.Köszi,Feri
Nem tud valaki egy jó állapotú GEN1-es busa blokkot eladót? Alapvetően csak a blokk kell sallangok nélkül,akár egy két apróság a blokkról is hiányozhat (Deklik,generátor....) Sajnos az én blokkom haldoklik és a felújjításig jó lenne valami a vasba hogy tudjak motorozni. Ha van valakinek,kérem jelezze privátba vagy akár erre a számra:06204212849. Akár ha dobsz egy sms-t visszahívlak.Köszi,
Úgy néz ki hogy a busám blokkjának közeleg a vége. Olajnyomása alacsony,kompresszió is karcsú,ráadásul egyik henger drasztikusan alacsony. Szóval a kérdésem az lenne hogy nem-e tud valaki egy GEN1-es jó állapotú blokkot. Jó lenne ha megvétel előtt el lehetne indítani és megmérni rajta ezt-azt (kompresszió,olajnyomás,),de megvenni csak a blokkot szeretném. Nem kellenek a sallangok,hiszen azok nekem is vannak. Így az eredeti blokk felújításáig is tudnám hajtani a vasat.
Szóval ha tud valaki ilyen blokkot keressen.
Tel:06204212849
Addig is csak annyit,hogy 190 kg lett!
Hayabusa metamorfózis:Café Drag Racer
Autób vagy motorba valót szetetnél?
Mindegyik úres,ha nincsen benne gáz....
Nem tudod honnan tudnék üres Nitro palackot venni dekoráció miatt?