Ez úgy is mindig egy hülye vita alap marad!
Amúgy meg nem tudom mi lesz... ezt egyenlőre eladtam az tuti. Nagyon fenném a fogam egy 2012 utánira, de az még itt is heroin árba megy! Meg sok kérdés forog a fejemben, hogy akarok-e invesztálni ennyit egy motorba? Például nagy álmom volt régen egy első generációs ezres gixer, viszont azok már kezdenek kihalni... ami szép az gyűjtők kezében van (és drágán adja), vagy romok amiket már 10x fényeztek le!
Ha nem gyári a kipufogód, jó dolog a powercommander. Viszont akkor már egy sport légszűrő is kell! És be kel padolni! A gyorsváltó jó dolog ha van, de ha nem versenyzel nem kel erőltetni!
Erről csak annyi jutott eszembe,hogy az enyémből ki lett ütve a végseb. tiltás,de én sem tudok 300-at menni vele,mert elakad a sebmérő mutatója egy műanyagtüskében.
Tényleg,tudja valaki,hogy mennyi a K8-as Busa vége tiltás nélkül?Hátha mérte valaki gps-szel.
Homàlyos elméből ne is szàmits màsra. Teljesen jol elbeszélgettünk itt, még vita sem volt csupàn eszmecsere. Erre jön a madàr aztàn minden ok nélkül kostolgat. Nem csodàlom ,hogy csupa jo arc tünt el innen. Ice, bb stb.. uraim es madàr üdv és béke
Amúgy meg nem tudom mi lesz... ezt egyenlőre eladtam az tuti. Nagyon fenném a fogam egy 2012 utánira, de az még itt is heroin árba megy! Meg sok kérdés forog a fejemben, hogy akarok-e invesztálni ennyit egy motorba? Például nagy álmom volt régen egy első generációs ezres gixer, viszont azok már kezdenek kihalni... ami szép az gyűjtők kezében van (és drágán adja), vagy romok amiket már 10x fényeztek le!
Mi újság Zorro?
Mi történt jön a gyerkőc vagy más lesz helyette?:)))
Tényleg,tudja valaki,hogy mennyi a K8-as Busa vége tiltás nélkül?Hátha mérte valaki gps-szel.
Mert nekem ez a dolog most nem tiszta...