okés mennék én mert idömböl kifutná,, majd szépen helyre rázódnak a dolgok,,,
az a lényeg folymatosan le kötik a látogatók,ez nagyon jó érzés tudom át éltem már én is sokat köszönhetek sok mindenkinek,,,
Zoo!
Mindenképpen elviszem neki! Bár legközelebb csatlakozhatnál te is, átadhatnád személyesen. Biztos nagyon fog örülni bár mondtam neki hogy TE írsz neki filmet, de egyenlőre még nem volt ideje azokat se megnézni amit eddig kapott!
Menyusnak meg van aranyos kis párja, nem is kell nekem!
szia
ennek örülök hogy jobban van vannak körülményekhez képest persze,ez ki forja magát mit hogyan tovább!
meg irtam a dvd-et busa csabinál van ,valószinü hogy menyushoz oda fog jutni,aztán már közelebb van hozzád és akkor ugye majd mikor meglátogatod be viszed köszike.... ,,,-menyus te nem kapsz
Jóreggelt!
Tasi! Én szerintem a szándék a lényeg, és tegnap is nagyon örült nekünk.
Jóhír, már gyógytornára jár, és tegnap is nagyon vidám volt! Jó helyre került szerintem.
Sajnos most fél évig ott fog "lakni" ebben a intézményben.
A másik két lány is magához tért, ők is a körülményekhez képest megvannak!
Én szerény kis emberke vagyok(igy lettem nevelve,sose volt sok otthon),nem fontos nekem a nagy nyeremény!Szerény számittásaim szerint,100-150 millábol rendbe tudnám tenni az életem,és még valamennyit jotékonykodni is lehetne belöle!
ingyen akarnak mindent és közben tele vannak zsével! fukar smucik szarok!
vagy dupla anynit kell enkik talpalni mint egyébb normális embernek!
szóval nem viccért utálatosak...
személyem meg 7 éven keresztül szolgáltam ki öket ,,nos nem általánositok semmilyen téren de sokat akasztottam volna,nem tud várni hisztis bunkók,mindenért ingyen cuccot akarnak!
mert a zsidók a megrendelők! Egy rendezvény 2-4-6-8-10milla....létszám függő,és kategoria függő...De mostanában rentgeteg a Nívós,drága exluzív rendezvény! /tehát...ZSIDÓS!/
No tényleg mentem....
Tittelett Mindenkinek,és jó pihit!
...../Az milyen?/
Pontosan Gabika egy tündér!Bár néha nehéz észrevenni,mert jol elrejti!
Ma indulásom 04.30-kor volt!
csöllle bolond vagy ha nem jelenkezel erre a hirdetésre!
Jaja nem unatkozik az biztos! De ez a jó! Iszonyat sok barátja, ismerőse van.
az a lényeg folymatosan le kötik a látogatók,ez nagyon jó érzés tudom át éltem már én is sokat köszönhetek sok mindenkinek,,,
igen,, kicsit becsapódtál
Mindegy lényeg a lényeg!
Mindenképpen elviszem neki! Bár legközelebb csatlakozhatnál te is, átadhatnád személyesen. Biztos nagyon fog örülni bár mondtam neki hogy TE írsz neki filmet, de egyenlőre még nem volt ideje azokat se megnézni amit eddig kapott!
Menyusnak meg van aranyos kis párja, nem is kell nekem!
Amúgy is egyvalakié a szívem! Örökké!
ennek örülök hogy jobban van vannak körülményekhez képest persze,ez ki forja magát mit hogyan tovább!
meg irtam a dvd-et busa csabinál van ,valószinü hogy menyushoz oda fog jutni,aztán már közelebb van hozzád és akkor ugye majd mikor meglátogatod be viszed köszike.... ,,,-menyus te nem kapsz
Tasi! Én szerintem a szándék a lényeg, és tegnap is nagyon örült nekünk.
Jóhír, már gyógytornára jár, és tegnap is nagyon vidám volt! Jó helyre került szerintem.
Sajnos most fél évig ott fog "lakni" ebben a intézményben.
A másik két lány is magához tért, ők is a körülményekhez képest megvannak!
nem mindig csak ti keltek korán
Ma nem volt egy decemberi nap,megjárattam a Bungee-t!
Sirály volt!
Pici-R?
Én mint magánember akinek nagyon szimpatikus a barátnőd Timcsi...bemehetek hozzá a korházba?
Tudom hogy lehet hogy hülye kérdés...de szeretnék!
Légxszi...Légyszi...Légyszi...
Ui:A dugózás sikeres volt? Akkor is feljön kerékre,de kuplungolni,vagy belerántani kell...egyébként meg gázra ágaskodik az én unikornisom!
Mindenkinek szépet!
A Tasla
vagy dupla anynit kell enkik talpalni mint egyébb normális embernek!
szóval nem viccért utálatosak...
No tényleg mentem....
Tittelett Mindenkinek,és jó pihit!
...../Az milyen?/