Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoo
2ezerért vigyek reggel?
csabi
tudnál nekem mondani egymagyar árat a fejidom alá való porvédöre,,állitólag 8 ezer fornt ez igaz?
erre ----
Pici-r!
Csodálatos Timi ereje!
Egyébként jövőhéten gurulhatunk egyet, hétfőn lesz vizsga
Látod a Busások is tudnak örömet szerezni!
Ezis oksa!
Oksa!
És joooooooool estt!Hiztam vagy husz kilo4(vágo sulyom lett)
Milka!
Ezesetben nem teszem fell a lámpatestekről készített képet!
Nem mivagyunk magasak!Te vagy ürmütyür!
Köszi Csabi!
Milka!
Nagyon nehéz leírnom, de igazad van rossz képeket tettem fel mindjárt pótolom!
Nem csak a tied!Énse birom öket(illetve a gépüket).Hoffer traktor!Tudod ami minden félorában pöffen egyet,és hétvégi motor!Minden hétvégén szerelni kell!
Üdv nektek.

Nincsen külöbség a K1-K7 és K8 izzói között.
Az EPC-is egy cikszámon hozza. Csak a lámpa testet változtatták meg.
Az én Ramsesem!És horkol is!
Gratula Gabi!
Faccentos!
...kérnénk majd leírást a szelekről.....de állítólag nagyon halk lesz az új bukód!
Megkérdezzem Pardi Pistit?
Ez jó!Lehet,hogy öregedtél 50-et....de mikor mész össze?
Bazi magasnak nézlek! ,
Biztos?
Tittelett mindenkinek!
A mai topspeed 285km/h! a 2/a-n! Facca vóóóóóót!
Mi van a kis Csölével?
Gyól van Te meztelenül az erdőben rohangálós-csalános Csöleapuka?
Drukkoltam vazze!
Úgy főztem a lecsót Orbán Vikinek a mai nap,hogy csak a kis Csöle torka járt a fejemben,meg a baseball ütő,amivel gyössz az első találkára !
Örülök hogy minden rendben!
Hehhhe heehhhhhehehehhhheeeeeeeeee...na ennyit az arcokról...meg az életérzésükről...meg én nem motorozom hanem "Herlizek" Ne vegye senki magára, ez csak az én személyem tapasztalatom
mért nem veszel fekete szürkét 2,9-ért és egy 100asból átfestheted rózsaszínűre...úgyis tudom hogy olyat akarsz...ott legbelül...
akkor ráérösen megvárom a tavaszt akár3.2 ö ért a narancsot,,lesz amikor lesz,,még most egy fehérre is jobban hajlanék ,mint több-i szinre,,
Haverom meg 3-4 hónappal később 2,6-ért vette zsír új fehéret...
Hát asszem az amargo-val beszéltem talán és mondták, hogy decemberben lesz nekik 1 narancs-fekete, de már most ölik érte egymást az emberek...valszeg felfele licit lesz rá hidd el. Mint a vzr1800ra vót tavaly...basszus abból adtak el 3,5-ér is...
és mondjuk közelebb pl:Bp van?