Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor te már nem sok vizet zavarsz
Pici-R
Csölével vigyázz, én az előbb láttam róla képet a medencében
Fiatal huszonéves agilis motoros lányt keresek! 36 éves jólszituált, kiegyensúlyozatlan, és kopaszodó alfahím vagyok az élet habos oldala ott marad a szám szélén evés közben!
„Jelige: sosem áll fel”

ha érdekel írj: info@sörhasamlesz.hu
Hát ha ugy gondolod hogy jössz......Akkor Budakeszin van a Rehabilitáción.
jujj!
Hát........................köcönöm cépen!
Néztem az adataidat...hogy te milyen csinos vagy baze! De komolyan!
Hát igen! Én még nem is láttam élőben...nem szeretnék nyüsziteni a végén.....tudod a járt utat a járatlanért....
Esténként Te is kitámasztod kapával? ,
Sajnos az ilyen váltás az mindig bukás,van aki ki tudja rakni egyből,van aki lassan-fokozatosan építi-csinosítja!Én pár Lóerőért nem cserélek,és nem is bírnám,mert van még mellette autóhitelem is a mocival párhuzamban,és most nagyon komoly lenne,egy új,veszélyesebb hitel a nyakamba.Mellette az én tetszésemet nem nyerte el az össz képe az újnak...laposabb az orra,olyan mintha alacsonyabb,és hosszabb lenne! + a segge!
Hát igen ...kurva nagy , de aszongyák, hogy szépen lóg!
Lehetséges.....
Csőle!
Fel is szokott állni, vagy mindig ilyen kicsi?
Hát a kicsim bennt van a szalonban...még nemtom milesz a sorsa, gyötrődöm...sztem a baseball ütő helyett szenteltvizet fogok vinni ha ilyen veszélyes a Gabycica... oszt jóóó megöntözöm!
Az az igazság, hogy akárhogy is számolok az úja busa nekem minimum 600 bukta a régi miatt az újat elinditani ugye kb 400 + új ruha dukál az 200 + bukó 150 + kipuff 200 szal....érni fog ez ennyit?
hozzáteszem nem is annyira az a gáz, hogy nemtudnám megfinanszírozni, hanem hát én is üzletember vagyok és 1szerűen fáj a szitu ....
Menyussal azt beszéltük hogy 5-6 között mert 7 ig van látogatás! Miért? Jönnél te is?
Mikor?
..mondtam,hogy nagy nagy fasz vagy! Színre nem tértünk ki!
Igen! Most beszéltem vele, telefonon csak úgy csicsereg, kis millióan vannak bennt nála! Nem hagyják unatkozni! Így kell ezt csinálni! HOLNAP MEGYÜNK MI IS!
kicsit fehér hozá a hasam mint látod, de a csaj sokkot kapott...
Remek felfogás! És bölcs...ettől függetlenül a nagy négerét letéptem(más nem jutott eszembe) és fölszereltettem magamnak...
Megismerni akarlak,nem megölni,mert ritka nagy facc vagy!
Én kerülöm a konfliktusokat,van a fülem mögött bőven,és jó már nyugodtan aludni akár szorgos hanygyaként
Halhatatlan? micsoda loserség! Én halott vagyok tehát kizárt hogy megölj!
Erről egyébként az a véleményem (jóóó sok harc után.. ) hogy komoly tudású emberrel nagyon kevés az esély, hogy igazi konfliktusba keveredj... a többi meg (kibaszott király vagyok=agyon kell ütni) a másik meg kis f...szopó vagyok kicsi farokkal de ugy csinálok mint a kibaszott nagy királyok=meg kell pisiltani...
Te csak azt hiszed!
Halhatatlan vagyok vazze! , ....még....
Gyere csak a kis fogpiszkálóddal!
Jóvan na...légiósokat nem piszkálom baseball ütővel...őket fogpiszkálóval szoktam... elég az is...kivan má szííííva a vérük...