Fiatal huszonéves agilis motoros lányt keresek! 36 éves jólszituált, kiegyensúlyozatlan, és kopaszodó alfahím vagyok az élet habos oldala ott marad a szám szélén evés közben!
„Jelige: sosem áll fel”
Sajnos az ilyen váltás az mindig bukás,van aki ki tudja rakni egyből,van aki lassan-fokozatosan építi-csinosítja!Én pár Lóerőért nem cserélek,és nem is bírnám,mert van még mellette autóhitelem is a mocival párhuzamban,és most nagyon komoly lenne,egy új,veszélyesebb hitel a nyakamba.Mellette az én tetszésemet nem nyerte el az össz képe az újnak...laposabb az orra,olyan mintha alacsonyabb,és hosszabb lenne! + a segge!
Hát a kicsim bennt van a szalonban...még nemtom milesz a sorsa, gyötrődöm...sztem a baseball ütő helyett szenteltvizet fogok vinni ha ilyen veszélyes a Gabycica... oszt jóóó megöntözöm!
Az az igazság, hogy akárhogy is számolok az úja busa nekem minimum 600 bukta a régi miatt az újat elinditani ugye kb 400 + új ruha dukál az 200 + bukó 150 + kipuff 200 szal....érni fog ez ennyit?
hozzáteszem nem is annyira az a gáz, hogy nemtudnám megfinanszírozni, hanem hát én is üzletember vagyok és 1szerűen fáj a szitu ....
Igen! Most beszéltem vele, telefonon csak úgy csicsereg, kis millióan vannak bennt nála! Nem hagyják unatkozni! Így kell ezt csinálni! HOLNAP MEGYÜNK MI IS!
Erről egyébként az a véleményem (jóóó sok harc után.. ) hogy komoly tudású emberrel nagyon kevés az esély, hogy igazi konfliktusba keveredj... a többi meg (kibaszott király vagyok=agyon kell ütni) a másik meg kis f...szopó vagyok kicsi farokkal de ugy csinálok mint a kibaszott nagy királyok=meg kell pisiltani...
Csölével vigyázz, én az előbb láttam róla képet a medencében
„Jelige: sosem áll fel”
ha érdekel írj: info@sörhasamlesz.hu
Hát........................köcönöm cépen!
Fel is szokott állni, vagy mindig ilyen kicsi?
Az az igazság, hogy akárhogy is számolok az úja busa nekem minimum 600 bukta a régi miatt az újat elinditani ugye kb 400 + új ruha dukál az 200 + bukó 150 + kipuff 200 szal....érni fog ez ennyit?
hozzáteszem nem is annyira az a gáz, hogy nemtudnám megfinanszírozni, hanem hát én is üzletember vagyok és 1szerűen fáj a szitu ....
Halhatatlan vagyok vazze! , ....még....
Gyere csak a kis fogpiszkálóddal!