Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a te neved sem tudom leírni májsztró mi?
Ez igy igaz!
Havernek volt 1 740-es volvoja 2-es acéllemezből egyszer koccant valami kis beton oszloppal 1 kis karist lett rajta amit kipoliroztunk, de az oszlopnak nyekkk lett.
Na meg én is benéztem a forgalmat annakidején és olyan 30-40 nek nekimentem a toyota hiace-nek. A lökösömön volt egy 4 cm nem mély horpadás meg lejött 1 kicsit ott a festék és anyi. A Hiacenak letört a vonohorga hátsólökös tört, hátsóajtó tört. Ugyhogy örültem hogy "nagy" autóban csücsölök.
hát, az enyém 1,6 tonna
Na de komolyan, azért gy ilyen ütközést nem gondoltam, hogy ennyire megszenved a swift. Eddig sem akartam, de ez....
a 18 éves bmw vel a hawerom picsánvert egy 10 éves passatot
fel ismertem én is wazze nem tudom mit vártok 1 tonna alatti kocsitól! azt tudo a régi "mi autónk" az közel volt a 800kg hoz, mint a ropi ugy törik,,ezért nem vennék soha akár miylen csilivili kis autó,,,
a 18 éves bmw et is többre becsültem 1.5 tonna van védelem...
Annak azért már jóval nagyobb lessz az ereje
Csöle!
Ugylátom nem megy ez neked! A multkor Gabyca, most Picu-R. Tanulnod kell még...
azaz a Timis vidit.
megnéztem a vivit. Az egy Suzuki volt, ha jól látom? Nesze neked Ncap tesztek
ahhülyefaszbazee...nem ártana megnézni mit a csatol az embör gyereke...na jóéjt mindenkinek!
ebbe bele buktál nagyon !
tornázhatoda minuszokat ....
Szép jooooo éjszakát mindenkinek!Megyek tenti,mert holnap korán forgatom a kulcsot a MAN-ba!Ugy 03.00-kor!
Hubaze mekkora ...ilyen vagyok..sorry...létrámmeg előszedem tündérem...bocs...
Ugy látom,azért nincs minden veszve!
Szedd elő a létrát! Várlak!
kibaszott gép meg csak sorszámot ad...elnéztem ...sorry...
Jóvanaa, csak tegnap én is megnéztem a videót, meg lementetem a képet...az asztalra..hadjatok bőgni már,,,!
Na jóéjt kívánok mindnekinek!
Legyetek jók!
Ott a pont!
Még te is írtál kommentet a vidóhoz! (autóbaleset) Így már rémlik!
Te Csöle!Ezt a találkát most cseszted el!Legalábbis szereztél pár rossz pontot!
mellényomtam az attachot..pfffffffff
Ja!
? bocsi...ezt nem tudtam!4