Ez igy igaz!
Havernek volt 1 740-es volvoja 2-es acéllemezből egyszer koccant valami kis beton oszloppal 1 kis karist lett rajta amit kipoliroztunk, de az oszlopnak nyekkk lett.
Na meg én is benéztem a forgalmat annakidején és olyan 30-40 nek nekimentem a toyota hiace-nek. A lökösömön volt egy 4 cm nem mély horpadás meg lejött 1 kicsit ott a festék és anyi. A Hiacenak letört a vonohorga hátsólökös tört, hátsóajtó tört. Ugyhogy örültem hogy "nagy" autóban csücsölök.
fel ismertem én is wazze nem tudom mit vártok 1 tonna alatti kocsitól! azt tudo a régi "mi autónk" az közel volt a 800kg hoz, mint a ropi ugy törik,,ezért nem vennék soha akár miylen csilivili kis autó,,,
a 18 éves bmw et is többre becsültem 1.5 tonna van védelem...
Havernek volt 1 740-es volvoja 2-es acéllemezből egyszer koccant valami kis beton oszloppal 1 kis karist lett rajta amit kipoliroztunk, de az oszlopnak nyekkk lett.
Na meg én is benéztem a forgalmat annakidején és olyan 30-40 nek nekimentem a toyota hiace-nek. A lökösömön volt egy 4 cm nem mély horpadás meg lejött 1 kicsit ott a festék és anyi. A Hiacenak letört a vonohorga hátsólökös tört, hátsóajtó tört. Ugyhogy örültem hogy "nagy" autóban csücsölök.
Na de komolyan, azért gy ilyen ütközést nem gondoltam, hogy ennyire megszenved a swift. Eddig sem akartam, de ez....
a 18 éves bmw et is többre becsültem 1.5 tonna van védelem...
Ugylátom nem megy ez neked! A multkor Gabyca, most Picu-R. Tanulnod kell még...
tornázhatoda minuszokat ....
Legyetek jók!