Is. Meg akárhol máshol ahol 20 cm vastagon be van fagyva a jég.
A multkor a betonuton is lehetett volna ugy le volt fagyva. ugyhogy kb 500 Le volt az autóm
5.be 1500-as fordulaton kiforgott a kerék egy ici pici gáztól
én akkor adtam fel, amikor 16 évesen a helyi vártóba beszakadtam. Már vagy 3 perce kőkeményen tapostam a vizet nehogy elmerüljek, küzdöttem keményen az életemért. Probáltam kimászni, de az orrom vonalában mindig beszakadt a jég. Egy öltönyös faszi kinnt izgult a parton már-már bejött volna értem, de elötte megkérdezte: Te öcsi! Nem ér le a lábad? Mire én: Ja...de...
Alig ért a derekam fölé a víz...
Drága Barátom Menyus!
Kiskoromban én is kicsi voltam= nem szakadt volna be a jég ha megpróbálom, de nem próbáltam meg.
Most már beszakadna de még mindig nem érdekel.
Piac kutatás,felmérés!
Felmerült bennem,hogy igy télenis összekéne járnia a "bandának".Ugy gondoltam(mert nagyon sok eszem van),hogy mit szolnátok egy-két alkalommal a korcsolyázáshoz?Péntek,szombat,vagy vasárnap délután.Nem drága sport,nem kell hozzá messze menni,és mégis eggyütt lehetne a társaság!
Kérem a reagálásokat!
A multkor a betonuton is lehetett volna ugy le volt fagyva. ugyhogy kb 500 Le volt az autóm
5.be 1500-as fordulaton kiforgott a kerék egy ici pici gáztól
A megyszedés és a cseresznyeszedés igen veszélyes sport! Amikor korházban voltam ketten is feküdtek mellettem a sport áldozatai.
Alig ért a derekam fölé a víz...
Kiskoromban én is kicsi voltam= nem szakadt volna be a jég ha megpróbálom, de nem próbáltam meg.
Most már beszakadna de még mindig nem érdekel.
Én szeretnék korcsolyázás helyett inkább meggyet szedni!
Ki tartja mostanában!?
Jelentkezzen!
Korcsolyázni nem tudok se igy se jó lábbal, de ha összejövetel van akkor ott a helyem!
De te meg máskor röhöghetsz rajtam!De nem ez a léneg,hanem hogy eggyütt legyünk,és jooooooooooool érezzük magunkat!
Piac kutatás,felmérés!
Felmerült bennem,hogy igy télenis összekéne járnia a "bandának".Ugy gondoltam(mert nagyon sok eszem van),hogy mit szolnátok egy-két alkalommal a korcsolyázáshoz?Péntek,szombat,vagy vasárnap délután.Nem drága sport,nem kell hozzá messze menni,és mégis eggyütt lehetne a társaság!
Kérem a reagálásokat!