Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bordó busa azért jobban ál
Akkor jól sikerült a tuning!
ez cool vót...
Én is erre szavaznék!Csörike a babettán=vizuális környezetszennyezés
Is. Meg akárhol máshol ahol 20 cm vastagon be van fagyva a jég.
A multkor a betonuton is lehetett volna ugy le volt fagyva. ugyhogy kb 500 Le volt az autóm
5.be 1500-as fordulaton kiforgott a kerék egy ici pici gáztól
Szerintem a sör meg a sörkorcsolya az ütősebb vóna...
Hayabusa sárga index garnitúra, félpénz? Milkának negyed!
Milka! úgy látom a korcsolya projekt nem jött be!
Ja és a hab a tortára...anyám piros babettájával voltam kinnt...és avval is mentem haza. Már akkor is bevállalós voltam.
Na jooo de hol van olyan jég?Az anktartiszon?
Fiveurban!

A megyszedés és a cseresznyeszedés igen veszélyes sport! Amikor korházban voltam ketten is feküdtek mellettem a sport áldozatai.
Tudod!Sapka sál nagykabát és mehetsz a kertbe meggyezni
Bár nem kell vékony jégre menni és akkor nem szakad be.
én akkor adtam fel, amikor 16 évesen a helyi vártóba beszakadtam. Már vagy 3 perce kőkeményen tapostam a vizet nehogy elmerüljek, küzdöttem keményen az életemért. Probáltam kimászni, de az orrom vonalában mindig beszakadt a jég. Egy öltönyös faszi kinnt izgult a parton már-már bejött volna értem, de elötte megkérdezte: Te öcsi! Nem ér le a lábad? Mire én: Ja...de...
Alig ért a derekam fölé a víz...
Drága Barátom Menyus!
Kiskoromban én is kicsi voltam= nem szakadt volna be a jég ha megpróbálom, de nem próbáltam meg.
Most már beszakadna de még mindig nem érdekel.
Milka Oké a negyed pénz, de én mondom meg mi az egész!
Én szeretnék korcsolyázás helyett inkább meggyet szedni!
Szerintem csak örülnél ha dobhatnád!
Nincs is korcsolyám!Amúgy meg ott is hideg van ám!Az nem zavar!Inkább ünnepeljük meg valaki szülinapját!
Ki tartja mostanában!?

Jelentkezzen!
Gondolom kiskorodban mindíg beszakadt a jég aztán feladtad a tanulgatást
Hja...csak kepesszen a csajszi...nemfogja fel, hogy már dobtam...
Én megyek!
Korcsolyázni nem tudok se igy se jó lábbal, de ha összejövetel van akkor ott a helyem!
Természetesen!
De te meg máskor röhöghetsz rajtam!De nem ez a léneg,hanem hogy eggyütt legyünk,és jooooooooooool érezzük magunkat!
Persze!Hogy sírj a röhögéstöl ahogy esek kelek
Más!

Piac kutatás,felmérés!
Felmerült bennem,hogy igy télenis összekéne járnia a "bandának".Ugy gondoltam(mert nagyon sok eszem van),hogy mit szolnátok egy-két alkalommal a korcsolyázáshoz?Péntek,szombat,vagy vasárnap délután.Nem drága sport,nem kell hozzá messze menni,és mégis eggyütt lehetne a társaság!
Kérem a reagálásokat!