Hát...torokmandula műtétet 3 év alatt szinte tilos...sajna ezt csak utólag tudtuk meg miután húgoméknál gond lett! De tényleg könnyebben viselik a gyerekek, mint a felnőttek...
Huhh...megvolt a műtét eddig minden ok! Már nem bír magával állandóan játszani akar! Úgyhogy jól szorítottatok KÖSZI! (én meg öregedtem egy 50 évet megint... )
ott vannak a méretek,és csak körbe kell mérned a fejed,,,és 1 cm rel kissebbet rendelj,inkább szortitsa kicsit-nagyon
mivel mindig tempóztam pályán nem engedhetem meg hogy el száljon a vibrációtol a látásom,az axo-val ez volt 260 feltt,,inkább szortson kicsit legyen kényelmetlen taankolásoknál kicsit mindig kibújni belöle és jöhetett a következö 240 km távolság, birom a megpróbáltatásokat!
fiveurban király nagyon!
kiváncsi leszek majd a véleményedre mennyivel lett csendesebb a külvilág!
Király!
Én is rendelnék, de nincs mit felpróbálnom hogy melyik jó . Mivel nincs kedvem a fejemből faragni ha mégis kicsi lenne igy marad az utazás valamikor.
köszi az infót...
sajna nyomtatóm irben van,,igy csak snasszosan irás ,és csomagolva....
az hogy mi érdeki ez az ö egyénisége hogy ö mit szeret csinálni szabad idelyében,és ahhoz megfelelöen meg kell taláni az utat hogyan tudja tovább is ezt folytani...
pl nekem kirándulások,mocival,tehát épitenék a jövöben egy olyan járgányt amivel tudom ezt kivitelezni,,3 kerekü hayabusa....
munkám pincér vagyok nem fogom tudni ki tenni a lábom olyan strapának mint eddig,még vagy pár évig évig noo ugrálás ,,,és igy taxizásra váltok...
csak pár olyan dolog ami nekem is megváltoztatta elképzeléseim balesetböl adódoan,jönnek a korlátok de meg kell találni hogyan lehet kikerülni a korlátot és tovább folytatni az utat,,,,,,
amint tudomásom van ez most történt szóval ez akárhogy is nézzük friss dolog,ezt az idö kifogja hozni belöle,hogyan tovább.....bizom energiájában és kreativitásában,
ugt bikes soest gmbh
59494 soest
deutschland
1. tel.-nr.: +49 (0)2921 3451969
2. tel.-nr. : +49 (0)171 9366133
http://suchen.mobile.de/fahrze...
De ezt a problémát tavaszal megoldja a kis zxr
Hát ezek a suzukinál tudnak valamit.
igen ez igy van hamar regenerálódnak! pik pak el felejtik...
Segítsetek kitalálni hogy a k1-7 ig és a k8 tompított izzója között van-e különbség
Én azt hallottam, hogy minnél kissebb, annál kevésbé viseli meg! Hamar elfelejti!
Tényleg szorítottunk, bár én már ezt 4 szer átéltem, gyors gyógyulást a picinek!
Ez a picinek. plusz mihamarabbi gyogyulást.
mivel mindig tempóztam pályán nem engedhetem meg hogy el száljon a vibrációtol a látásom,az axo-val ez volt 260 feltt,,inkább szortson kicsit legyen kényelmetlen taankolásoknál kicsit mindig kibújni belöle és jöhetett a következö 240 km távolság, birom a megpróbáltatásokat!
fiveurban király nagyon!
kiváncsi leszek majd a véleményedre mennyivel lett csendesebb a külvilág!
Én is rendelnék, de nincs mit felpróbálnom hogy melyik jó . Mivel nincs kedvem a fejemből faragni ha mégis kicsi lenne igy marad az utazás valamikor.
Megjött!
németben is ugyan annyi mint itt magyarban és vannak szinek!
http://suchen.mobile.de/fahrze...
nem csak kék!
sajna nyomtatóm irben van,,igy csak snasszosan irás ,és csomagolva....
az hogy mi érdeki ez az ö egyénisége hogy ö mit szeret csinálni szabad idelyében,és ahhoz megfelelöen meg kell taláni az utat hogyan tudja tovább is ezt folytani...
pl nekem kirándulások,mocival,tehát épitenék a jövöben egy olyan járgányt amivel tudom ezt kivitelezni,,3 kerekü hayabusa....
munkám pincér vagyok nem fogom tudni ki tenni a lábom olyan strapának mint eddig,még vagy pár évig évig noo ugrálás ,,,és igy taxizásra váltok...
csak pár olyan dolog ami nekem is megváltoztatta elképzeléseim balesetböl adódoan,jönnek a korlátok de meg kell találni hogyan lehet kikerülni a korlátot és tovább folytatni az utat,,,,,,
amint tudomásom van ez most történt szóval ez akárhogy is nézzük friss dolog,ezt az idö kifogja hozni belöle,hogyan tovább.....bizom energiájában és kreativitásában,