Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suzuki&yamaha együt az
Hogyí a bánatban segitsen az ember fia,ha csak köteg rajzot teszel fel!Legalább az izzo rajta lenne,vagy a foglalat!
a kertem végében nyitott a csávó boltot...hogy lehetőségem legyen új busáknak támasztani a kapámat, meg a villát...
Biztos nem ithon
händler
ugt bikes soest gmbh
59494 soest
deutschland
1. tel.-nr.: +49 (0)2921 3451969
2. tel.-nr. : +49 (0)171 9366133

http://suchen.mobile.de/fahrze...
Kanyarba van sebesség csak ha egyenes jön akkor vagyok szarban
De ezt a problémát tavaszal megoldja a kis zxr

Hát ezek a suzukinál tudnak valamit.
ez látom a bolt nevét ,,de konkrétan hol van?

igen ez igy van hamar regenerálódnak! pik pak el felejtik...
Tisztelt busaguruk!
Segítsetek kitalálni hogy a k1-7 ig és a k8 tompított izzója között van-e különbség
Hát...torokmandula műtétet 3 év alatt szinte tilos...sajna ezt csak utólag tudtuk meg miután húgoméknál gond lett! De tényleg könnyebben viselik a gyerekek, mint a felnőttek...
Szerintem a legszebb!

Én azt hallottam, hogy minnél kissebb, annál kevésbé viseli meg! Hamar elfelejti!
Hmmm...érdekes ez a fehér mi?
Köszi pep!
Csőle!
Tényleg szorítottunk, bár én már ezt 4 szer átéltem, gyors gyógyulást a picinek!

Ez a picinek. plusz mihamarabbi gyogyulást.
ja zoo + regadó + vám...
Huhh...megvolt a műtét eddig minden ok! Már nem bír magával állandóan játszani akar! Úgyhogy jól szorítottatok KÖSZI! (én meg öregedtem egy 50 évet megint... )
ott vannak a méretek,és csak körbe kell mérned a fejed,,,és 1 cm rel kissebbet rendelj,inkább szortitsa kicsit-nagyon
mivel mindig tempóztam pályán nem engedhetem meg hogy el száljon a vibrációtol a látásom,az axo-val ez volt 260 feltt,,inkább szortson kicsit legyen kényelmetlen taankolásoknál kicsit mindig kibújni belöle és jöhetett a következö 240 km távolság, birom a megpróbáltatásokat!

fiveurban király nagyon!
kiváncsi leszek majd a véleményedre mennyivel lett csendesebb a külvilág!
Szép joooooo napot mindenkinek!
Király!
Én is rendelnék, de nincs mit felpróbálnom hogy melyik jó . Mivel nincs kedvem a fejemből faragni ha mégis kicsi lenne igy marad az utazás valamikor.
Maistear!
Megjött!
ez szemétség!
németben is ugyan annyi mint itt magyarban és vannak szinek!
http://suchen.mobile.de/fahrze...

nem csak kék!

köszi az infót...
sajna nyomtatóm irben van,,igy csak snasszosan irás ,és csomagolva....

az hogy mi érdeki ez az ö egyénisége hogy ö mit szeret csinálni szabad idelyében,és ahhoz megfelelöen meg kell taláni az utat hogyan tudja tovább is ezt folytani...
pl nekem kirándulások,mocival,tehát épitenék a jövöben egy olyan járgányt amivel tudom ezt kivitelezni,,3 kerekü hayabusa....
munkám pincér vagyok nem fogom tudni ki tenni a lábom olyan strapának mint eddig,még vagy pár évig évig noo ugrálás ,,,és igy taxizásra váltok...
csak pár olyan dolog ami nekem is megváltoztatta elképzeléseim balesetböl adódoan,jönnek a korlátok de meg kell találni hogyan lehet kikerülni a korlátot és tovább folytatni az utat,,,,,,
amint tudomásom van ez most történt szóval ez akárhogy is nézzük friss dolog,ezt az idö kifogja hozni belöle,hogyan tovább.....bizom energiájában és kreativitásában,