Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DE! Szerintem teljesen mindegy írj egy bármilyen dvd-t (csinálj neki egy általad készített borítót) és odaadjuk neki a szándék a lényeg és ezt bár TE írtad és TE vagy az ötletgazda mégis a fórum nevében átadhatjuk! Nem?
És tényleg lehet fura..............de biztos örülne neki hogy ennyien gondolnak RÁ!
Nos, mikor bennt voltam nála utoljára már akkor is elég sok filmje volt, de elég romantikus beállítottságu, életvidám. Szóval valami ilyesmi kellene..............nem olyan amin sírunk.
Bár bevallom az igazat, szerintem az a legjobb ha nem a tv- köti le .....tudom még sajnos egy darabig amíg be nem gyógyulnak a sebei feküdnie kell!
Olyan kellene ami arról szól hogy miért érdemes küzdeni....... hirtelen semmi ilyen nem jut mondjuk eszembe. De például amit én láttam utoljára Griffin és Phoenix, abban is olyan dolgok vannak amik igazán számítanak az életben!
ez jóó hír mert azt vallom hogy a kutyusokank a 4 lábán a helye,,,még igen csak gyorsak,,hozánk 2 lábuakhoz képest,,,
meg irnád ha már ismered a Timit milyen filmeket szeret?,gondolom örülne egy kis idöeltöltésnek,tobbnyire triller-akció-vigjáték-animáció filmek vannak a palettán,,,
horrort nem birom..nekem egy vicc azok a filmek,egy triller jobban fel csapkod mint az esztelen vérömlés..
avi::::::::
1.arenyesö yukkában
2.misson in possible 3
3.horrora akadva 4
4.A vadon-animációs mese
5.Kardhal
6.U-571
7.zongorista
8.zorro legendaja 2
9.derült égböl polly
10.jó szomszédi iszony
11.nemzetbiztonság bt
12.pofa be
13.shrek 2
14.tök állat
15.bázis
16.fekete lovag
17.ikrek
18.kapj el ha tudsz
19.ponyvaregény
20.én és én meg az irén
21.jó reggelt vietnám
22.hantaboy
23.mix-magyar film
24.truman show
25.ördög jobb és bal keze 1-2
26.egy zseni két haver egy balek
27.mint a kámfor
28.sport tolvajok
29.túl a sövényen-animáció
30.üveg tigris
31.szakitópróba

dvd:::::::::::
star wars 3 része ujra feldolgozott változatok
a shitek bosszuja
torrente 1-2
trója
dumb és dumper
farkasok birodalma
terminator 3
hollywoodi örjárat
ballistic
beavatás
transporter 1
a belsö ember
ötödik elem
ellenség a kapuknál
csak egy kis páni
még egy kis pánik
argo
karibtenger kalózai 2
feketék fehéren
croky romano avagy a kezes farkas
the rock-emelt fövel
tök alsó 2
egy éjszaka a múzeumban
katonák voltunk
mr & mr smith
indul a bakterház
hostage-túsz
a balszerencse áradása-jim carry
Hát ez itt meg micsináá? Eeenézte a házat?
Na tessék! Normális?
Köszönöm a nevében is! Minden üzenetet átadok! Megígérem!
Zoo!
Ez a kutya NORMÁLIS körümlények között nő, nőtt fel! Nem teszem ki szegényt ilyen megpróbáltatásoknak!
Nekem nem kell TÁSKA kutya! Még mit nem! Amúgy is majd falra mászom ha meglátok ilyeneket.
SZEGÉNY TUTYUKÁK! Amúgy meg meg kéne mindet menteni az ilyen emberektől! Nevetséges!
Sziasztok!

Megnéztem a videót! Valójában nehéz szavakat találni az esetre. Kitartást, és mielőbbi gyógyulást kivánok neki!
halálian alszanak egymásmellett mint ha begyakorolák volna
nekem a kedvencem magyar vizsla,,ha lesz helye akkor ilyene lesz,most csak a barátom kutyája marad hogy néha találkozak vele..
nem semmi kis "kuta"
kint amcsiban táska kutyusok, a mexikói fajtákkal eggyütt mennek shoppolni,a csajok,mondjuk nem tartom nagy észtudománynak amit müvelnek "terendi" stilusukkal.... remélem nincs elterjedve ez itt is...spanyolok az angy kutyás nép ott szinte mindenhova be lehet vinni a kutyákat,,,
Nem méregzsák egyáltalán! Normális, nem az a bolond fajta!
Cuki!
igen lehet hogy ott van,végülis dvd-m is van böven,de többnyi fimeme AVI-azt meg nem midnenlejátszó játsza,,vigyázz milyen téren akarsz figyelmeztetni,,,motoron még tanulok tölled majd pályán,de elektronika világában,,nos ott nagyon otthon vagyok,,, már akkor "laser"optikás ,digitális kábelt használtam mikor itt még csak aranyozott dugókat árultak,,,,számitógépemhez 24 bit es hang proci külsös van,ezzel a módszerrel "majdnem"el lehet érni a bakelit lemezjátszó minöséget dinamikailag,ha 1 xer kész lesz a yamaha erösitöm akkor bekötöm addig nincs értelme,,fülem nagyon érzékeny
nézd más programom nagyon nincs,szerdán pesten is leszek,csak hogy jutok vissza?
mert úgy tudom holnap akarjátok meg látogatni délután,,nos akkor én már nam nagyon tudok vissza jönni..
Nagyon édes pofa!Gondolom egy kis méregzsák
sikerült!
Látod Menyus!
valamiért nem enged képet csatolni!
Itt a kis pöttöm!
Szió Menyus!
Nagyon megtetszett ez a becenév! Picu-R
Szia Picu-R
Jóreggelt!
Ez egy nagyon jó ötlet Menyus tényleg Zoo ha van kedved gyere velünk!
Gyere velünk Zoo!Vagy van más dolgod? Ha figyelmesen meg nézed a filmet,látni hogy van kis dvd lejátszója!
pici-r egyszerüen nics szó ahhoz az eröhöz ami a leányzóban,van!
szivesen meg ismerkednék vele ,akár igy interneten is(ha ez kivitelezhetö) ...késöbb szeméylesen is ...
addig is magamból ki indulva ha szeret filmezni,elég nagy az arhivumom,,röpül pár dvd,ha tud nézni iylen avi-s filmekeket,most igaz kb a fele van csak nálam,,
de ha olvasós tipus akkor nem sokat tudok labdába rúgni...
üdvözletem neked is meg neki is!