Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és jáá
Ha hidegen jo és melegen szaraxik az tuti trafó vagy gyertya!De azt gondolom cseréled 12000-en ként ahogy kell
GSXR 600 1999 12 havi
Mee az adatlapodon lo..sz sincs!
Hát ha megsúgod milyen évjárat meg gsxr 600-750-vagy tán 1000 egyszerübb lenne behatárolni a hibát
Na kőváz mindenkinek...cúgok sláfen! Pá!
Bisztos? mert az üzemanyagjelző sárgán világított és az nem lehet, hogy beszívott valamit? mert amikor lehült újra csodásan működött
Talan egy xx-es még megveszi
Köszi!Ez kedves volt csörike
ja? Bár szerintem azt a kéket annak tudják eladni, aki hajlandó átfesteni... Mert sztem ember nem veszi meg abban a színben...
Hát...Fistvan vagy zmenyus a kompetens ebben...ők a nagy maherátor buherátorok... ...ja és villáskulccsal alszanak...
Szegeden a Motorvilágnál 5 db kék K7 volt még ma!
Gyujtó trafó!
Bocs, hogy zavarlak titeket a Hayabusa témában de sajnos a GSXR- m úgy döntött hogy 90-100 foknál szabira megy egy hengerem nincs valami ötletetek mi baja lehet?
mert olyan bitang erőőőős, hogy komolyan gázadásra elhagyja a kaszniját mi?
Vedd meg a középállványomat , és akkor már csak a blokk alatt kell megemelned a motort, és stabil is lesz meg a villa és a lengőkar is kivehető, vagy keresd meg Hamvasatot vagy Cool13-t ők csináltak valamilyen spec emelőt, amelyikkel középen emelhető meg a motor.
Szét hullik az magátol Nem kell rajta gondolkodni
ha a felakasztas nem sikerülne akkor tolj be mellé egy busat tutira elkezd lebegni ijedteben
De nem értem igazán...az XX annyira jó és még lebegni sem tud? Háhogyé vanez ?
hja...ezt egy suzuki szervizben simán megoldják csörlővel...nemtom Honda mit tud kitalálni....
Akaszd fel
Csá atttis!Hol lehet megnézni a cuccokat!?Kéne egy smás
Spog lattam a xx forumon gondjaid vannak segitünk mi neked szivesen végy 1 busa blokkot.... [1293] november 22. 11:04
Sziasztok Skacok!

Megoldás kéne nekem srácok, lécci segítsetek. Ötlet kéne! Ki szeretném venni, az első telómat, és a hátsó villámat, de egyszerre lenne a legokosabb. Na már most, mitöl fog lebegni a mocim? A villát, fényezem, az egy olyan 4 nap, a telót políroztatom, kb az is. Van valakinek ötlete, 4-5 nap lebegést, hogy tudok összehozni?
Bocs! Ha felnövök!
És anyukám akkor volt 10 éves