Bocs, hogy zavarlak titeket a Hayabusa témában de sajnos a GSXR- m úgy döntött hogy 90-100 foknál szabira megy egy hengerem nincs valami ötletetek mi baja lehet?
Vedd meg a középállványomat , és akkor már csak a blokk alatt kell megemelned a motort, és stabil is lesz meg a villa és a lengőkar is kivehető, vagy keresd meg Hamvasatot vagy Cool13-t ők csináltak valamilyen spec emelőt, amelyikkel középen emelhető meg a motor.
Spog lattam a xx forumon gondjaid vannak segitünk mi neked szivesen végy 1 busa blokkot.... [1293] november 22. 11:04
Sziasztok Skacok!
Megoldás kéne nekem srácok, lécci segítsetek. Ötlet kéne! Ki szeretném venni, az első telómat, és a hátsó villámat, de egyszerre lenne a legokosabb. Na már most, mitöl fog lebegni a mocim? A villát, fényezem, az egy olyan 4 nap, a telót políroztatom, kb az is. Van valakinek ötlete, 4-5 nap lebegést, hogy tudok összehozni?
Sziasztok Skacok!
Megoldás kéne nekem srácok, lécci segítsetek. Ötlet kéne! Ki szeretném venni, az első telómat, és a hátsó villámat, de egyszerre lenne a legokosabb. Na már most, mitöl fog lebegni a mocim? A villát, fényezem, az egy olyan 4 nap, a telót políroztatom, kb az is. Van valakinek ötlete, 4-5 nap lebegést, hogy tudok összehozni?