Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Jóccakát mindenkinek!
Nagyon szoritunk Csöle! Nekünk ma derült ki, hogy a kislányomnak mégse kell kivenni az orr manduláját! Nagyon megkönyebbültünk!
Szorittunk!Az én fiam már tul van rajta,simán vette az akadályt!Nálatok se lessz gond!
Én is elköszönök!
Jó éjt Mindnekinek!
oké
Na mentem sláfen mert korán lesz indulás! Az erő legyen veletek! (meg a tapadós gumi )
Csak leírtam amit gondolok!
De majd holnap írj hogy hogy van a Manócska!
köszi Pici-R édes vagy!
Minden rendben lesz! Én nagyon gondolok Rád, Rátok. Nekem pár éve vették ki így "felnőtt" fejjel. Nem volt egy egyszerű időszak! De biztos nem lesz semmi baj!
Mandula műtét után...holnap reggel meg a kisfiamat viszem...muszály...ugyhogy szorítson mindenki...nagyon bevagyok szarva...
Szerdán, átadom a most olvasottakat!
A szavaitok a legnagyobb bíztatás!
Hát részvétem...nálunk a húgom kislánya halt meg a kezeink között... iszónyú kemény idők voltak...
Sajnos ebben már nekem is volt részem!

1987-ben Ricsi barátom,motoros balesetet szenvedett a zemem láttára(mentünk volna Velencére discoba).És ami a szörnyü az egészben,mig a mentök kiértek, a kezeim között halt meg!Nem kivánok senkinek ilyet átélni.A mai napig nem birok beszélni rola annélkül,hogy ne szökne könny a szemembe.
Megnéztem!

Le a kalappal a hölgy elött,kitartás,és élniakarás szempontjábol!Sajnos én elmondhatom,tudom milyen ott bent,honapokig,mire összerakják az embert!És igy ismeretlenülis mihamarabbi gyogyulást kivánok neki,és maradjon ilyen életvidám lány!Remélem egyszer megismerem!
Hihetetlen, hogy pillanatok alatt hogy tönkremennek életek...sajnos nekem is volt benne részem...
Detto...
Legmélyebb Tiszteletem a Hölgynek!

Végig néztem a videót is, hát nem könnyű, döbbenten néztem! Ezt átélni, és ezzel továbblépni, kevesen tudnak! ....nem tudok ehhez mást írni, csendben fejethajtok előtte....
Pfff...
De nézzétek meg ezt, bár biztos van olyan aki látta!
HIHETETLEN!
http://webcast.tv2.hu/dynamic/...
Tasi!
Válaszolva a kérdésedre....... Biztos hallottál az árpád hídi balesetről, a leányzo Timcsi nekem régi ismerősöm. Ő az aki elveszítette a lábait, és mikor Menyusnak említettem mondta hogy szívesen meglátogatná ő is!
hát ez megabrutálextrafull fotó vaze...
Nekem tetszik a feketéhez,de mindenkinek más az izlése.Ha tetszik,hát csináltasd meg!
Halihó!

Csak óvatosan,mert szét ugrik a ménes
Mi a véleményetek hasonlóan szeretném nikkelezetetni a kerekeimet, szerintem a feketéhez jól megy.LACI75
Nagyon helyes!