Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért is csodálom a PÁRJAINKAT!
Mi mindig csak a motorokra költünk,Ők pedig mindet mindig megoldanak!
Nem joooooooooooo hozzáállás!
Nem baj, ha fele annyit ad!
Most is csak azért kértem, mert nem tudtam,hogy mennyit fogok költeni! Egyébként meg szoktam oldani!
Köszönjük Spog!
Gabica!Pénzt haza vinni!?Legalább mondanád,hogy sokba került ez a kevés is!Igy Menya legközelebb,csak fele annyit ad!
Én nem sirtam,csak tényt közöltem!De aki tölem(miután vettem egy teherautot) bármi nemü pénzmagot el tud vinni,az egy müvész!Egyenlöre mocskos sok adosságot lehet csak vinni!Ja meg egy rakás csekket(amiböl már pár lejárt)
Na szép jó estét mindenkinek!
Megjöttem a bevásárlásból, de sajna nem sokra jutottam, mert több, mint a fele pénzt hazahoztam!
És a karácsonyi ajándékok sincsenek megvéve, ugyanis azért kerekedtem fel, mert több szabad vasárnapom nem lesz és azt sem tudom, hogy mikor és hol fogok ajándékot venni! Sajna!
Teljesen igaz!
aki sír attól el kell venni!
Úraim......
A képek, tegnapról!
További szép napot, Én rohantam elfele!
Ingyen sem látom a képedet Föleg ilyen hidegben
Én agyon is ütném!Nálunk heti,azaz heti 15.000ft!Ebböl mindennek ki kell jönnie!Mert ugye kell a motorozásra,meg motorozásra,ja meg a MAN-ra!Sajna a fuvarosok rosszul keresnek!
Gáborom!Neked is csak azt tudom irni,mint Menyának "napi 10.000ft nekem2,csak te akkor 90.000-ret sporolsz!Az má nem semmi!Egy átlag ember havi fizuja,és te ezt minden nap megsporolnád!Gondolkodj el rajta!
Nekem minden nap adsz 10.000Ft-ét,és szintén egésznap ne, látsz!Ja és sporolsz napi 10.000ft-ét!
Csöle!
Az erdős rohangálós csalános csapkodós megvolt? ,
Hát az asszonyomat hama körberajzolnák , ha 1 kilót elkúrna a Tesco-ban...
Fúúúúú ! Jó drága lehet felétek a madaras teszko
Menya!
Szerencsés vagy egy nap nálunk egy kiló!
Az cool...
ÁÁÁÁ ne izgulj ! Reggel adtam neki 1 huszast el ment vásárolni azota nem láttam
Sziasztok.
Nem válaszolok semmilyen seggel kapcsolatos kérdésre! Tegnap is véletlenül parázsba nyúltam...
Vissza kéne folytanunk egy közös cimbink mociját mert félö hogy megmakkan így vele!
Hali minek neked a szűkítő?

Ha nem vagyok indiszkrét!

Üdv:Tasi
Egyetértek Milka javaslatával. Nézzük meg a rideg valóságot! Tangát Menyusnak!