Hát én is árulom a k7-esemet 4000 km-el de tuti nem adnám oda 2,3 KP-ért, főleg, hogy hiteles...még akkor is többet ér, ha csak szobadísznek használnám...
Nekem eszembe sem jutott volna Busá-t vételezni és lecserélni a 2000 év végi TL-R -em!
Ha nem hív fel egy barátom akinek kereskedése van ...hogy beszámítottak egy 2003-as Busát 8700-km-el az órájában,menjek el megnézni mert tudja hogy motormániás vagyok...hátha!
Bejött neki...de úgy hoztam el, hogy kaptam 2 új Michelin Pilot Power-t,és vadiúj raptor dobokat!
Hát igen, erről beszélek, hogy szinte nagyobb százalékban mondják a Te véleményedet, mint az ellenkezőjét...hogy a régi szimpibb... Bár ezt általában azok mondják, akiknek van régi... és hát nem könnyű egy páréves busából kiszállni ugyibár...
Úgyhogy lassan elérkezik a pillanat fiúk! Amikor a jó öreg, bevált, minden próbát kiállt Busa modellünk aranyat fog érni, mert nem lesz már kapható, csak használtban...főleg agyonhasználtban.... Mert nekem ugyan nagyon tetszik az új, de eddigi tapasztalataim szerint nagyon megoszlanak a vélemények róla...
Szerintetek gurulunk még az idén egyet?
Még nem garazsíroztam le!
Tasla