Rendületlen keresgélek olyan 2001-2004 körüli eladó Hayabusát, ami tényleg épségben van, nem volt összetörve. Ma is megnéztem egy motort, szép volt jó volt, az eleje pedig majdhogynem biztosan össze volt már törve. A kormány egyenes futásnál enyhén jobbra állt, kanyar kicsit fura volt vele, az első gumi pedig jobb oldalt sokkal jobban kopva volt mint más helyen. Kár hogy ennyi törött motor van :( Sokan pedig olyan áron szeretnék eladni, amire szerintem csak kb télen fognak rájönni, hogy senki nem veszi meg, és már muszáj mérsékelni azt hogy valaki érdeklődjön. Nem rég adtam el én is a motort, de nekem is engednem kellett, mivel el akartam adni.
Továbbra is várom olyan motoros társak levelét, aki esetleg szeretné eladni a 2001-2004 körüli Hayabusáját, és akivel konkrétan tudok beszélni a motor esetleges hibáiról, ha felborult a motor álló helyzetben, az még elmegy. De ne legyen pl a futóműve elmászva. 1,1 felső árhatáron belül.
De dolgozom az ügyön!
Sajna a videót nem tudom ide feltenni(amin szétesik a szék alattad).
Írtam emailt. ha lehet ott folytassuk.
Egyébként a ma vásárolt géppel hihetetlen fotók,és videók(tényleg tudja a full HD-ét) készültek!
Murdoc! Haverom kiköltözött Angliába, én árulom a motorját. Itt meg tudod nézni: Hayabusa
Továbbra is várom olyan motoros társak levelét, aki esetleg szeretné eladni a 2001-2004 körüli Hayabusáját, és akivel konkrétan tudok beszélni a motor esetleges hibáiról, ha felborult a motor álló helyzetben, az még elmegy. De ne legyen pl a futóműve elmászva. 1,1 felső árhatáron belül.
.......ezt a képet a pillanat szülte!Semmilyen valós atrocitás nem történt! ..na jó....2szer belöktem! De semmi komoly!
.... -nem ér le a lábam Mister!
......na most kiderült,hogy miért is nem!
Wanted!
Ha valaki felismeri a képen látható személyeket,akkor kérem hívjon!
Letelt Menya?Jó volt?
Köszi mindent még egyszer!