Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És te hány kilométerenként cseréled a hátsó betétet?
nekem volt ilyen problémám, sajna csak a léptetővillák meg a fogaskerekek cseréje oldotta meg, bár talán a fogaskerekeket meg lehet menteni a kapcsolófelület aláköszörülésével...
Hát akkor el is adhatod
Én még a 4 év alatt egyszer sem használtam!
100000km nem sok az egy kicsit?
Nos igazából hosszútávon megpakolva még nem próbáltam ki. A képen levők már nem aktuálisak, mivel a topcase egy Givi E52 Maxia lett, és a régi topcas-ből vettem még egyet, és azok lettek az oldaldobozok. Most júni végén megyünk Miskolcra találkozóra, majd augusztus elején Krakkóba. Majd elválik hogy bírja.
Hát nemtudom kb. 100000 kilométert megy el a hátsó betét
Üdvözletem a Hölgyeknek és Uraknak ! A télen vásároltam(cseréltem) egy Busát 9.900 km-el (gyári első gumi + fékbetétek vannak rajta ) csavarokon piszkálgatás nyoma nem látható ,tehát akár valós is lehet a km futása ,de van 1 kis gondom vele néha 5-6 között találok +1 ürest :( valakinek van /volt hasonló tapasztalata ? (az előző tulajról sokat nem tudok -kockás gumival ,vasra kopott hátsó betétekkel (az első kb negyedig kopott) vettem meg a gépet ,lehetséges a váltóhiba 10.000 km alatt nem túl hozzáértő tulaj végett ?
Sziasztok!
Köszönöm Frézer Neked is!
Látom a Te mocid is szépen fel van dobozolva!
Ha jól látom ugyanilyen dobozokat kaptam én is a gépemhez!
Mennyire strapabíróak szerinted?
Szia. Hátha egy segít....

http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Sziasztok
Teljesen rád van bízva milyen hosszú palástot szeretnél a kipufogódra. Az enyém 450mm. Ezt a fotót tudom mellékelni!
Sajnos a készítőről csak annyit tudod, hogy Szegedi a netről vadásztam a címe elkallódott.
ÁÁÁ ő a barátom
Helo
Ezt meg kell osztanom valakivel. A sólymom 140-180km/h autopálya, 5.2 fogyasztás. Szerintem ez nem is normális.
Sok sok élvezetes és balesetmentes km-t hozzá! No meg olcsó benzint
Vass Gabi nagyon keres, kezében egy vascsővel
Ha valaki otthon szeretné piszkálni a Hayabusa ECM-jét, annak van egy ilyen eladó kütyüm...
Az az első az naon szép
Köszönöm Mindenkinek!
Puszi a hasadra
Újra itthon! Köszönöm a hétvégi túrát mindenkinek! Andyéknak a szivélyes fogadtatást és ellátást. Remélem lessz folytatása.
Szia!
Gratula hozzá,sok baleset mentes km-t kívánok hozzá...