Sziasztok
MRA túraplexi ügyben ha tudsz akkor próbálj meg ilyent venni ami nekem van. (nem azért mert nekem is ilyen van). Középen két lyuk található és ez által nincs fejrázás menet közben. Szerintem nagyon jó. Nekem volt már több is de ez vált be!
Sajnos Pesten már nem lehet kapni sehol, pedig hat MOL kúton is kerestem. Aztán csak felhomályosított a végén a kutas bácsi: lejárt a szavatossága ezért visszaküldték minden kútról. De hát mi a vihar romlik meg benne?!
Már ezek a mai teflonok sem olyanok mint a régiek?!
Pedig már lassan elfogy a mostani...
Úgy látszik a Suzuki mindenkinek egyedi méretű tankot szerelt fel a motorra!
A leírásban 22 vagy 19 literes tankot említenek.
Az indexben meg sárga az izzó, de sajnos tényleg elég satnya!
Az enyém 2007 decemberi, és a múltkor Gyöngyös előtt kifogyott a benzinem, pedig még majdnem fél tankot mutatott és a sárga lámpa sem égett!
8 métert kellett tolni a kútoszlopig
Tegnap tettem bele egy új jeladót, ahogy öntöttem bele vissza a benzint úgy tűnik ez most jó!
Az enyém 2005-ös és ha ki gyullad a sárga lámpa még 20-25-km-ert tudok menni vele autópályán. Sajnos volt mikor tesztelgettem és kifogyott a lelkem. Aztán toli-toli volt.
MRA túraplexi ügyben ha tudsz akkor próbálj meg ilyent venni ami nekem van. (nem azért mert nekem is ilyen van). Középen két lyuk található és ez által nincs fejrázás menet közben. Szerintem nagyon jó. Nekem volt már több is de ez vált be!