És nektek is Mr.
Épp most ült mellém a feleségem és megmutattam neki, hogy még mindig nem felejtettetek el viszont van olyan ember akivel minden nap találkozom és nem jutott eszébe milyen nap van ma.
Minden tiszteletem a tiétek és nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket, büszke vagyok rátok!
Nagyon szépen köszönöm!
István hihetetlen, hogy milyen figyelmes vagy és azt hiszem te mindent tudsz és talán mindent is látsz.
Nekem gyanús,hogy te vagy a MINDEN6Ó!
Még egyszer nagyon köszönöm nagyon jól esett.
Minden jót kívánok nektek én is üdvözlök mindenkit!
Tittelett Fistván!
Minden okés!Még nincs fent a Gyöngyön!Talán a héten megkapja őket! Várom a biztosítót,de nem igazán akarnak semmit sem tenni,mert a kár okozója nem emlékszik pontosan,hogy melyik oldalára esett a motor.............meg nem érik el,és különbenis nekik 90 napjuk van lezárni az ügyet!
Felhívtam az Mkb biztosítót,jó indulattal,érdeklődve,hogy hogy áll az ügyem,mire elkezdett a NŐ kioktatni a paragrafusokról,mire a végén persze,hogy elküldtem őket a pi......-ba!NEVETSÉGES!
Óvakodjatok az MKB-tól!Szemetek!
De a Gyöngy még így is szép!Imádom!
hali
ma volt szerencsém egy ilyen madárkán ülni...
érdekes hogy milyen keskenyre gyártották,magasabb is
már olyan 1000 es kategória érzés teljesen
De azért a súly ott van,hiába nem érzi az ember,elsö megfogásnál...
ez is böven 250 kg felett van
Szépnek szép,érdekes is,De haza nem vinném
Nagyon szépen köszi a sok segitséget,,,duki javitásában,,,
Ha felénk jártok nyugodtan dobjatok egy mailt, vissza szeretnénk valahogy hálálni a kedvességeteket.
Nekem lenne egy 4:1 rendszerem.
Épp most ült mellém a feleségem és megmutattam neki, hogy még mindig nem felejtettetek el viszont van olyan ember akivel minden nap találkozom és nem jutott eszébe milyen nap van ma.
Minden tiszteletem a tiétek és nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket, büszke vagyok rátok!
István hihetetlen, hogy milyen figyelmes vagy és azt hiszem te mindent tudsz és talán mindent is látsz.
Nekem gyanús,hogy te vagy a MINDEN6Ó!
Még egyszer nagyon köszönöm nagyon jól esett.
Minden jót kívánok nektek én is üdvözlök mindenkit!
Mi is gratulálunk!
Tittelettel!
szerintetek ?
Minden okés!Még nincs fent a Gyöngyön!Talán a héten megkapja őket! Várom a biztosítót,de nem igazán akarnak semmit sem tenni,mert a kár okozója nem emlékszik pontosan,hogy melyik oldalára esett a motor.............meg nem érik el,és különbenis nekik 90 napjuk van lezárni az ügyet!
Felhívtam az Mkb biztosítót,jó indulattal,érdeklődve,hogy hogy áll az ügyem,mire elkezdett a NŐ kioktatni a paragrafusokról,mire a végén persze,hogy elküldtem őket a pi......-ba!NEVETSÉGES!
Óvakodjatok az MKB-tól!Szemetek!
De a Gyöngy még így is szép!Imádom!
ma volt szerencsém egy ilyen madárkán ülni...
érdekes hogy milyen keskenyre gyártották,magasabb is
már olyan 1000 es kategória érzés teljesen
De azért a súly ott van,hiába nem érzi az ember,elsö megfogásnál...
ez is böven 250 kg felett van
Szépnek szép,érdekes is,De haza nem vinném
0630 8226496
Balázs
Nagyon szépen köszi a sok segitséget,,,duki javitásában,,,
Ha felénk jártok nyugodtan dobjatok egy mailt, vissza szeretnénk valahogy hálálni a kedvességeteket.