Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki Hayabusa
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
MiaManó?!
De lehet hogy jó az 5 furatos is rá?
MiaManó?!
7!
fiveurban
5 furatos?
Johnie
eladnam a electonic power modul (chip tuning ) kiiktatja a tiltas es a vegsebeseg tilto+környezet vedelmi tiltäs ;) 15000ert 20-3168228
madigabi
Robotos
MiaManó?!
Még egy dolog. A Prop-tech-es fokozat kijelzőm megbolondúlt és össze vissza mutatja a fokozatokat. Tudna valaki segíteni abban, hogy lehet reset-elni és újra programozni?
Köszönöm
MiaManó?!
Sziasztok!
Keresek Hayabusa tanksapkát, illetve ha van külön akkor elég csak a tanksapka 7 furatos alumínium kerete!
fiveurban
Mr.Hayabusa
15-órakor átvettem!
Köszönöm Gabi!
atella
zasszony :), cserébe kamoinok között előzgetek :D
atella
szoktam
fiveurban
A csomag elindult
madigabi
stuntermike
Sziasztok!
2004-es Hayabusához eladó első lámpa, fejidom konzol, első kerék, műszerfal, sötétített plexi, hűtők stb.
érdeklődni a 20/3103827-es számon lehet.
üdv.
fiveurban
Eredetileg Patek Philippe Sky Moon Tourbillon volt, csak megállt és ki kellett cserélni egy olcsó szarra!
fiveurban
Patek Philippe Celestial a szerkezet!
Hayakend
Ez nagyon kúúúúúúúúl vekker
. Jól látom hogy eredeti Rolex?
ZORRO--)------
végül is, ki a kemény!?
fiveurban
Robotos, megígértem itt van!
De nem lemásolni!
fiveurban
Menyus®
Bevállalós
Gázcsap mellett bagózik
Johnie
Keresek busähoz (2001) 4:2 gyári leömlőt gyäri dobbal, cserébe adnék 4:2:1 + 1 nyitott sportdobot
ZORRO--)------
Tegnap láttam szépen tempóztál a nulláson!
atella
Sziasztok.
Keresek buisnkóhoz (2005) 4:2 gyári leömlőt, cserébe adnék 4:1 + 1 Skorpió nyitott sportdobot
❮❮
❮
…
2924 / 3922
2923
2922
2921
2920
2919
2918
2917
2916
2915
…
❯
❯❯
Köszönöm
Keresek Hayabusa tanksapkát, illetve ha van külön akkor elég csak a tanksapka 7 furatos alumínium kerete!
Köszönöm Gabi!
2004-es Hayabusához eladó első lámpa, fejidom konzol, első kerék, műszerfal, sötétített plexi, hűtők stb.
érdeklődni a 20/3103827-es számon lehet.
üdv.
De nem lemásolni!
Keresek buisnkóhoz (2005) 4:2 gyári leömlőt, cserébe adnék 4:1 + 1 Skorpió nyitott sportdobot