Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hayabusahoz elado kupplung lameläk, 10db (8vekony 2 vastag) 98-07ig zsir uj! 19.000 20-3168228
http://www.patentdepo.hu/

Én is itt szoktam beszerezni, mert fogyó eszköz.
Igen, a többi tanács nagy segítségül szolgált, csak egy spoiler patent bánta! Patentot a spoiler-hez hol tudok venni?
Igazad van elnézést! H7 az izzó. (emlékeim megfakultak) De a többi jó?!
Jaj de sajnálom! Ha esetleg valamire szükséged van, ne tartsd magadban!
Az komoly perec lehetett.
Jobbulást kívánok neked, sajnos neked kicsit tovább tart majd mint a gyöngyödnek.
Basszus!
Jobbulást Mr!
Köszönöm!
Ő,a Gyöngy,egy igazi pénznyelő művésznő!
Sajnos 12.-én pereceltünk,ő a bal oldalát ,én meg a bordáimat fájlalom,melkassal betörtem a plexit....gyógyulunk szép lassan!Már 1 hete tudok járni is!
Köszönöm a BARÁTAIMNAK a gyors segítséget!
Minden okés!
Kijavítanám a kedves motoros társat, miután kétszer kellett mennem az Auchan-ba, hogy a tompított fényszoró izzó H7-es!
Mr.
Én pont ugyan így gondolom!
Örülök,hogy nem én vagyok az egyedüli aki így gondolja.
Szép lett a motorod.
Tittelett!
Kicsit nem vagyok és már................
Kicsi ez a világ,ne bántsátok egymást!Inkább örüljünk neki,hogy ennyien vagyunk Solymosok!
Tenkjúverimács
mennyi lenne az ára ?
üdv Balázs
Szió.
H1 izzó (Bárdiban 700 Ft. , benzinkúton 2500 Ft.) Szedd ki a fejidom alatti műanyagot (patentok tartják) és ha ez sikerült akkor alulról benyúlsz, leveszed a porsapkát a fényszóró hátujáról és már kész is.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata vagy ötlete, hogy lehet vagy kell a tompított fényszóró izzót kicserélni K4-es Busán, és hol tudok újjat venni, milyen tipus kell bele és mennyi kb. az ára?

Köszi.
Ha elolvasod az előzményeket amiket írtál rájössz nem én vagyok a gyermeteg........
Én részemről befejeztem az óvodás szintű levelezéseket.
Elnézést! Én nem tudtam, hogy a Te motorodra készült az ülés. Én csak a "kivitelezésének magasfogú precizitását" vontam kétségbe az ár érték arányával. Szerintem amatőr munka, ha a szivacs szögletes az új huzat alatt. De kinek a papné.....
Nos erre felba........ írsz nekem egy ilyen gyönyörséges "üzikét", ebből látszik, h ki nőtt fel, s ki nem.

S szerintem mindenkinek a sajátja tetszik a legjobban, ezzel én is így vagyok és persze az IGAZI motorostársaim, Te meg teszed: hogy az ényém "ilyen", "az enyém a legjobb" és "legszebb", a tied csúnyább... "bibibíííííí" Nos ezen viselkedés gyermetekebb szerintem, de hidd, hogy igazad van....
Úgy érzem én már felnőttem,sajnos te nem mert még mindig nem azzal
foglalkozol amivel kéne.Pl. magaddal és a motoroddal,nem pedig a gyerekes okoskodásaiddal. Eddig itt értelmes emberek voltak,akik azért írogattak egymásnak mert valamilyen szinten össze tartottak. TE beleszólsz olyan dologba amihez semmi közöd,véleményt alkotsz olyan dologról amihez szintén semmi közöd, és végül de nem utolsó sorban minősítesz olyan embereket akiket nem is ismersz. Te a fostalicska motorodra vered magad mert az tetszik neked,mindenki más pedig az saját macijára veri. Téged én nem minősítettelek, sőt a barátom sem,úgy hogy beszélgess azokkal akik te stílusodra vevők,és értékelik azt. Szép napot........
Jah, most néztem, hogy az a "prédikátoros" az a Tiéd?! Nőj már fel!
Japánba narancsfa?! Nem baj, a Tiéd szép!