Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan ez a szolgáltatás a Grex-nél úgy működik, hogy a fejedet alakítják a sisakhoz!
Sziasztok!

A csajommal már régen szerettünk volna Hayabusás pólót venni, vagy csináltatni. Amiket kapni lehetett, azok nem igazán tetszettek. A készítésnél csak vágott anyaggal érte volna meg anyagilag 1-2 db esetén. Mivel én szitanyomással szerettem volna, a költsége miatt nem foglalkoztam a dologgal. Eddig.
Ha valakinek kell direktben szitázott (elvileg legtartósabb), elöl GSX1300R feliratos, hátul új Hayabusa emblémás póló, akkor van pár db, S, M, L, XL, XXL méretben.
Nekem (180cm, 80kg) az M szűkebb, bőrruha alá jó, az L lazább viselet.
Vékonyabb anyagú: 2500Ft/db, vastagabb anyagú: 2900Ft/db.
Ezt nagyon nehéz megfogalmazni, mert például nekem volt Schubert S1-es, ami itt sok embernek bevált, nekem mégse volt szimpi, mert nehéz, valamint volt benne egy olyan mély zajkomponens, ami miatt nem bírtam vele sokáig menni, egy szolid 200 kilométer után már a nyakam is megfájult benne, mert nekem a súlyelosztása sem volt ideális. Most meg boldog vagyok egy nagyon zajos (amit egy 80 forintos füldugóval orvosoltam), ámde könnyű és jól szellőző Shoei X-Spirit sapkában. a napszemüveg hiányát meg sötét plekóval sikerült megoldani, bár tudom, hogy ez nem minden esetben jó... De ez az én példám, sajnos-hálistennek mindenkinek más a fejformája, ezért a sisakválasztás egyénfüggő dolog, sokat ki kell próbálni. Azt tudom, hogy a Shoei-kat a vételár letétbe helyezése mellett ki lehet próbálni motorral is, emellett még a fejed méretére is alakítják a forgalmazónál.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani, hogy busához milyen sisakot érdemes venni ami csendes, van benne napszemüveg és elfogadható árban van a minőség rovása nélkül? mert a mostani Shark kritikán aluli!? Lehetőleg Budapesten.
Köszönöm
Ráadásul nagyon jó volt gurulni.
Mondhatnám hogy irigy voltam a "busásokra" meg a többiekre!

Az is voltam!
Mert Busások vagyunk
Bizony ám!
ez egy pover control modul, nekem is ilyen van, ez oldja ki a tiltasok, vegsebeseg 300felet lesz töle es 1-2-3 sebesegben nem lesz korlatozva a motor telyesitmeny zajcsokenes miadt ;) nekem is ez van :D es jol muxik a kütyü :)
Motorozunk, motorozunk Vásárhelyen konvojban!
mármint a fék meg kuplungkar?
A karok sérültek?
Köszönöm Nagyuram!
Tittelett!
Köszönöm Mindannyiótoknak!
Fantasztikusan jól érzem magam már,rájöttem,hogy a munka gyógyír mindenre! .................. ............
Gyönyörűen tudok már már mozogni,mint egy modell a kifutón!
Lehetett volna az is, de direkt választottam a hathengerest
Még ha s1000 rr-re lenne... Buszra nincs jogsim...
Holnap van Nyíregyházán egy regisztrált tesztvezetésem az új K 1600-as BMW-vel, de sajnos dolgozom. Ha érdekel valakit szívesen átadom!
Már eladtam!
már az is árulja aki megvette (kereskedő lehetett)!
eladnam vagy esetleg cserelnem 2002es hayabusam :) uj gumik, olja, fek, telo szimeringek, kupplung, ledeslämps, sport 4az 1be kipuf rendszer ara 830e fix! 203168228
Csere nem nérdekel? Lenne egy 2004 Husaberg FE 650- em!
Napsütéses szép napot mindenkinek

Mr. mielőbbi felépülést mindkettőtöknek
Jobbulást Mr!