Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig nem lenne rossz bőrben az a kiskerekű
Voltak furcsa dolgok!
Jó volt, most már nem annyira mert haza értem!
jó már neked
Oda voltam weekend-ezni
nem tudok róla, hogy motorváltókban lenne szinkrongyűrű, (bár nem értek hozzá), én inkább a kapcsolóvillákra gyanakodnék meg a váltófogaskereken lévő kapcsolófelület szokott lekerekedni. készíts elő legalább egy 100-ast a javításra!
1 kerdes : hát ha tud valaki segiteni :) a busamon a 2ik fokozat menet kőzbe kidobja es utana visza kapcsol, mi lehet a gond es hogy lehet megjavitani ? gondolom szinkrongyürü problema lehet vagy talan a fogaskerek :( 20-3168228
Látod látod Menyus ahogy öregszel, úgy lesz egyre kényesebb a hátsód.
Fene azt a kényes seggedet
Szép estét mindenkinek
Sziasztok!
Eladnám a motorom régi első ülését ha valakit érdekel,K5 Hayabusán volt csúszásgátlós kárpittal.
Az ára 35e.
Használtban nem tudom, h kapsz-e, a ricsi bontót próbáld meg kigoogle-zni valahonnan. Esetleg ha nagyon szépen megkéred Fiveurban bácsit(!) neki van talán 2008-asra való, az kb 95%, hogy jó a te motorodra is...
sziasztok ;) tegnap elszakadt a lanc a hayabusamon :( es leverte a első lánc fogaskerek dekni :( es a válto tengely deknie :( tud e valaki SEGITENI ? 20-3168228 Dani
Köszi, Szabó Zsolt csinálta Szentendrén.

http://www.motorkarpit.hu
Semmi kétség gyönyörű.... nekem csak az anyósülést kellene komfortosítani. Ki csinálta? Somogyi Gábor?
Hát ki mit szán rá.Nem volt egyforma ülésünk ,mert akitől vettük csak egyedül motorozott vele és hát kellett valamit csinálni vele,hogy ki is nézzen valahogy..)))
Oh...ha ilyen olcsó akkor nem is kell:)))
Az első és hátsó összesen 90 pénz volt. De, full átalakítás volt toldás hátra,zselé elől hátul, csúszásgátló anyag, első szivacs átalakítás, hímzés,stb. Máshol 1-re adtak 120-150 közt.
Köszi,nekem is tecccik...)))
Mennyi az annyi?
minden része nagyon nagyon jól néz ki!
a fényezés is!
Köszi....
Szép estét mindenkinek

Ice36 gratula az ülésekhez

szeretnék majd én is valami hasonlót
Sziasztok!
Egy kis várakozás után elkészültek az üléseim..))
Ha valaki szeretne hasonlót, tudom ajánlani az embert mert olyan lett mint kértem,és nem késett vele 1 napot sem. Ja és nagyon korrekt volt az ár.
http://youtu.be/f7MRvorRN7M
ebben van minden ami adrenalin.... érdemes meg sasolni...