Az én fekete-aranyom egyszerűen zseniális!Várom,hogy gyorsan felkerüljön a biztosítós javszer után,a hátsó kittel együtt!
Ahogy megvan tolom a képeket!Gyönyörű lesz!
Tisztelett!
Ment ott más is,remélem az is megérkezik minél hamarabb!
Akinek köszönetet kell mondania,az én vagyok!Köszönöm!
Kabától megkaptam a hátsó takaró szettet!
Kaba!Nagyon szépen köszönöm!
Azt gondoltam,hogy mindent nem tud sajna .
Mindenki mást mond,van aki 200/50-re esküdött az ismerősök közül,van aki azt mondta nem lehet vele kanyarodni, van aki a vágott slickre beszélne rá, arra gondoltam hát ha van olyan amire azt mondanátok na azt tutira neeeee..
Igazából főként túrázni szoktunk,illetve Bp-re járok sűrűn vele de a város nem sok,pályára csak nézőként megyek...
Tanácsot ne kérjél, mi ahányan vagyunk annyi féle gumira esküszünk, sok múlik azon mire használod a motort, de előre szólok, olyan nincs hogy tapad, és sokáig tart
Sziasztok!
Nektek egy kicsit nagyobb a tapasztalatotok a Busa kérdésben,aktuális lenne a hátsó gumi cserém és tanácsot szeretnék kérni mit tegyek fel rá,nektek melyik vált be melyik nem.
Sziasztok! Barátomnak keresek új Busára nyeregtáskát. Ha valakinek lenne tippje, hogy mit érdemes vásárolni hozzá (márka, méret,...), ami elfér a kipufogótól és felfér a hátsó ülésre a benzintyúk is, azt megköszönném.
Sziasztok
Irány a Mátra. Hétvégét a Mátrában töltöttük, nagyon szép hely de az út minősége sajna nem a legjobb. De viszont jó hosszú! Nálunk Pécsen-Komlói út az rövid de szuper a minősége.
A feszültség szabályzó rossz a motoromban, nem az önindító.