Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ahhoz kitartast kivanok
Egyebkent mocirol is leget taviranyitani
Tittelett!
Nagyon szépen köszönöm Nektek!Nagyon-nagyon!
Sajnos,vagy szerencsére telis-tele vagyok melóval,és még rá vállaltam egy hotelt,azt is csinálom....remélem,hogy megéri.....mert ha nem...... .....akkor sem lesz semmi,de legalább megpróbáltam,egy saját nevelést helyeztem oda konyhafőnöknek,és távirányítással működhet,hogy nem kell ott lennem....talán........remélem...majd kiderül....
Mindenkinek szép napot!...és nagyon köszönöm!
Érdekel valakit fehér index első generációs Hayabusára?
Egy barátomnak lenne egy pár előre való utángyártott darabja, ilyen mint a képen látható. ár 7000 forint plusz posta, vagy 22-23-n fel tudom vinni a Hungaroringre. Két szép sárga izzó is tartozik hozzá. Kínai, de ez már itthon van, nem kallódik el a postán, stb. Sohasem volt motoron. A gyári index ára ennek pont a duplája...
Pedig direkt beállítottam a biológiai órámat jó koránra...
Megelőztem Feket663-at a köszöntésben
Mea Culpa!
Boldog SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!
sorry.....
Boldog Névnapot Mr!
Boldog Szülinapot Kívánok Mr.!
booooldog, boooldooog, boooldog születésnapot Mr!
Csatlakozom a jokivansagok tobszorozesebe
Isten eltessen sokaig ,csutkat tekerd csumaig!
Boldog szülinapot Kívánunk Mr
Na..Mi történt

Mr
Megérte felkelni,
Isten éltessen Mr Atya!
Mr! Még ennyit egészségben azután beszélünk!
A csalast abbol a szemszogbol is lehet nezni
Azert gondoltam hogy megemlitem a tobbit is mert valtozni fog az teny sok kicsi apro dolog
Azt hogy palyara mik a megfeleloek az kozeletben nem biztos hogy epp ugy beval ezek olyan beallitasok aminek szemelyre szabottan kell tetszenie es kenyelmesnek kell vele erezzed magad es akkor van hogy jol ezed rajta magad udv
És ez így van!
mivel a gyári sebességmérő alapvetően többet mutat, mint a valóság, ezért egy nagyobb átmérőjű gumi esetén a csalás kevesebb lesz.
a rugalmasság növekedéséhez: akkor miért van az, hogy ilyen méreteket inkább sportosabb gumiknál használnak, de Pirelli versenygumiból pl. már van 200/60-as is. Én, példának okáért Dunlop d211-et használok 190/55 ill 200/55-ös méretben, mikor milyen sikerül, mindezt 1,6-1,7 bar-os melegen mért nyomással, és korántsem hintázós a motor, mert nem csak a gumi oldalfalának a magassága számít, hanem az oldalfal rugalmassága is, nyilván egy gumigyár tud variálni az oldalfal rugalmasságán a beépített szövetszerkezet vastagságával, sűrűbb vagy ritkább szövésével.
Azonkivul hogy masabb a fordulasban
Masabb lesz a meresi adatok is kicsivel pl kmh csalas nagyobb kerulete miatt es kanyarban hajlamosabb lesz az az erzes is rugalmas nem feszes sportos minel nagyobb a gumi fal annal jobban elezodik ez a menettulajdonsagban
Udv
Üdv.

Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!

Kitűnő húsvéti ajándék!

www.motoros-polo.hu