Most kapaszkodj meg az "Me" rovat az a "mennyiségi egysége" ami józan paraszt ésszel 1 óra. Ez szerintük fél óra ezért szerepel a 3,00 ami 3X30 perc az 1:30 óra.
Plusz ot van a megrendelőn a 20000ft+-10% mint határösszeg na ehhez képest lett 30250ft. Ami OK csak a megrendelőn nem ez van. Mikor rákérdeztem azt mondták:-Ja nem tudtuk, hogy nagy motor mert az annyiba kerül(30250). Nem tudták, hogy nagy motor!
ezek b uzik! igazából az árak megfelelnek de mi a f aszt csináltak 3 óra hosszán keresztül? ez a történet kb fél óra! Heló! tedd fel a netre valahogy! kis simlisség van a ologban!
malaguti F18 nagytestü 4ütemű 150cm3 robogóval.
Előzött egy buszt aminek nem volt megálósa egy nagy ívű kanyar előtt és szembe jött takarásból egy kamion és végülis a kamion szele kinyomta azn út patkára a kanyar közepén ami durva kavicsos volt és fika motor 100merel arréb az út másik oldalán! Ő hibázott ! ez reggel 6 körül volt azt mondja arra emlékszik hogy kinyitotta a szemét és nem értette miért a füvet látja azt hitte akkor ébredtt fel. aztán újra filmszakadás majd a mentőben ébrett fel. Előtte vettem neki komplett bőrruhát! A rendőrök is azt mondták szerencséje volt hogy jó szerelésben volt karc sehol! csak a kulcs csont Recss!
Hát röviden ennyi! semmire sem emlékszik!
Sziasztok!
Szeretnék szervizes infókat megosztani veletek.
A busámat bejelentettem 6000km szervizre a suzuki hollóshoz a mai nap 10:00-ra. A szervizes srác aki jó fej azt sem tudta, hogy én jövök. Mert, hogy a kolléganővel beszéltem telefonon. De megoldották. Majd a kolléganő kinyomtatta a megrendelőt és jöhetett a szerviz. A telefonban 1:30 percet mondott. 10:30 ra érkeztem és 13:00 kor még ott ültem mert nem tetszett a számla de megmagyarázták, kifizettem de soha többet nem megyek hozzájuk. Nézzétek meg a megrendelőt és a számlát érdekességképpen. Van némi különbség meg persze egy két furcsaság. Ha valakit részletesebben érdekel mi micsoda szívesen segítek, most már képben vagyok vele.
Szia!
Mi a f asz? sok b uzi! sajnálom!
nekem is sisakot kell vennem mert a kedvesem fikázott egy nagyott hála istennek az én sisakom volt rajta így a feje rendben volt de eszméletvesztés, darabos kulcsont törés ami még el is fordult, úgy hogy drótozva és szegecselve is va!
Szia! van 1 haver aki 120000km vett busát, az enyémbe 40000 van de nem igazán éreztem különbséget!Egy titka van olajcsere minimum szezononként és jó olaj! amúgy csak az emberi hülyeséggel lehet tönkretenni!
attól függ, hogy használják, ha belül minden gyári, akkor jóval 100 felett esedékes a generál, ha piszkálták, akkor már jóval hamarabb is előjöhet. ilyen kilométereknél esetleg a váltó 1-2 és 5-6 fokozata is problémás lehet, ezt a próbaúton nem árt figyelni, hogy nem dobálja-e a sebességeket, ki kell venni a vezérműlánc feszítőt, megnézni, hogy mennyire van kint, mert a vlánccal is lehetnek gondok, az olajszintet is érdemes lehet figyelni, mert hajlamos fogyasztani azt is, menet közben valaki menjen utánad és figyelje, hogy nagy terhelés-fordulatszám kombinációnál nem füstöl-e kéken a motor, hirtelen ennyi jut eszembe.
Üdv mindenkinek!
Most tervezem egy Hayabusa vételét.60.000km van a mociban.Szerintetek sok ez a kilóméter?
Egy Busa mennyit megy el komolyabb meghibásodás nélkül?
Tittelett !
Köszönöm fiúk!
Remélem,minden szép lesz rajta mint eddig?
Rohadt sokat költöttem rá eddig,hogy ilyen legyen....és most....
De már lenyugodtam.......és várok....
sajnálom! a keservit neki,,lényeg semmi bajod!
Abban az idétlet vadbarom Forgalomban nem is csodálkozok,komolyan!
Itt is ált az ismerösöm R6 al a lámpánál még tavaly kicsit pityorgós idöben,és hátulról telibe!
Én ma a 24.000km-es szervizért mindennel együtt 14.000ft-ot fizettem ebbe benne van a full.synt.Oil amit én vittem.