Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lelazult a Hayabusám kuplung rögzítő csavarja, és széjjel marta a kuplung kosarat, lamellát, nyomlapot, rugós rögzítő csavart. Ha valakinek esetleg lennének ezek az alkatrészek, vagy komplett kuplung, akkor légyszi írjatok! Járt-e már valaki így, és mi a megoldás,hogy még egyszer ne járjak így?Köszönöm!
Ha rakok fel egy busa matricát?!

Figyelem!
Szeretnék összehozni egy nagy Hayabusa Videót!
Akinek van kedve hozzá,annak várom a feliratkozását!
Semmi komoly,de tutti lesz!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5, Menyus
6, gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
9, Robotos
10, andrew
11, Csákány(rem. nem 07.08-07.11. közé szervezitek)
12, Bence
13, animal (gáz napok nekem; júli 22-25; aug 14; aug 21
14,Madigabi
15, cool13 (erősen időpont függő)
16, Coldrex (időpont függően)
Szép az a kék moci is meg a többi is.
Jóóóóvanna!
Mea culpa!
Sejthettem volna ,h hajnalok hajnalán nem kéne belemenni a matekozásba , különben is arra ott vannak az esték
Maradjunk a 2q-nál. Látod mondtam én ,h q-va nehéznek érzem ezt a tagadt madarat!
Milyen világot élünk? A Milka gyúr vazze, Joszíkó meg oldalba gyalázza azXX-et? Mi lesz még itt?!
Hmmmm...az kék motor....az..az hogy ment el odáig?
(Gondolom vasúton...vagy utánfutón )
a levalt 170 csoport tagjai este 10 re haz ele megerkeztek,lengyeleknel 2x pisztolyoztak,szlovakoknal 1x fotoztak kozel mo hatarhoz faluban....
Először is üdv mindenkinek!
Fugee! Én is egyetértek veled, 2008 júliusán tettem le a jogsit. Előtte csak álmodoztam a motor jogsiról. Nem vezettem előtte semmit csak biciklit. Az oktatóm mondta látva vezetési stílusomat és azt hogy van már egy gyermekem (azóta van még egy), meg elmúltam már az a korosztály aki megy mintha muszály volna, bátran javasolta a nagy mocit. Így lett az XX. Nekem is volt előtte egy 200 ló feletti autóm, azzal se száguldoztam.
20q ? Hmmm... akkor nem 3 számjegyű a Te súlyod, hanem 4 ! Kb 1760 KG! Nem semmi csávó lehetsz Fugee!
Nem tudod megnézni.
Hi!
Még 1 fontos szempont amiről eddig nem esett szó: azt írtad ,h magas vagy de vajon van kellő fizikumod is mert én is magas vagyok de amellett három számjegyű a testsulyom, állandó fizikai munkát végzek és még így is előfordult a motor tili-toligászása közben (mivel nincs lükverc) ,h megbillent a súly pontja és igen csak fel kellett fújni az arcomat hogy ne feküdjön le a sólyom, mivel 20q fölött van az össztömeg! Plusz megdöbbentő volt számomra, h két kiló fölött mekkora erővel tolna le motorról a menetszél, amihez szintén nem árt némi fizikum.
A lehet e első motornak busa témakörhöz pedig csak annyit, h nekem ez az első sport motor, friss nagymotor jogsival párosítva és már túl vagyok a Fekete által említett első két szezonon haláleset nélkül (kopp-kopp). Az igássághoz még hozzá tartozik, h autóval (amik között volt az átlagnál nagyságrendekkel fickósabb is) millió1 kilométert már levezettem. Mondjuk nem is szikrázik a tükör az aszfalton, amikor döntök a kanyarba, mint a többi itteni fórumozóknak! Ha tisztában vagy a tudásszinteddel sokat segít túlélni a motorozást.
Mielőtt a nagy öregek szétcincálnának, hozzáteszem az én példámra igaz: A kivétel erősíti a szabályt!
Ezek megvannak, kérdésem másra irányult, de koszonom :)

Nem, nem Kafaszaki van az adatlapomon, egy Emzé 1300-as! :)
Tehát a kérdés az, hogy a fórum tagok névsorát meg tudom e itt nézni valahol, úgy mint:

józsi
pisti
laci
juci
zsuzsi
stbstbstb...

? :)
Szép estét!
Effektív tagság nincs, ezért nyílt a fórum. Szerintem. Bárki beszélgethet bárkivel, motortípustól függetlenül. Látod én is itt vagyok, de sajnos Csöle nevű "tag" napi egyszeri hozzászólást engedélyezett. Így ki is használom a dolgot és sokat írok egyszerre!
Egyébként milyen motor van az adatlapodon? Kafasaki?
Freddy0. A nick névre katt aztán a személyes adatok. Üdv.