sziasztok
szombat hajnal 3:30 ra megerkeztem
pentek delelott kotott ki 10 kor a barka franciaknal-
17 ora volt az ut
2 x 10km dugo a palyan nagyobb varosaknal kaosz csomo kamion varakozo stopp a parkoloknal...este tudtam haladni osztrakoknal,meg itt M O-n ures utakon
Figyelem!
Szeretnék összehozni egy nagy Hayabusa Videót!
Akinek van kedve hozzá,annak várom a feliratkozását!
Semmi komoly,de tutti lesz!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5, Menyus
6, gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
9, Robotos
10, andrew
11, Csákány(rem. nem 07.08-07.11. közé szervezitek)
12, Bence
13, animal (gáz napok nekem; júli 22-25; aug 14; aug 21
14,Madigabi
15, cool13 (erősen időpont függő)
Esetleg még annyit tennék , hogy szereznék bele olyan izzókat, amik csak akkor narancssárgák, ha világítanak, ne legyen tükörtojás effektus. Osram Diadem vagy valamilyen krómbevonatú izzót keress a boltban.
Régi jó kis mechanikus adagolók! Annyi megy be a motorba, amennyit húzok, és jónapot. Ha elromlott, akkor bowdent kellett cserélni, aztán lehetett tovább repülni. Kicsit füstölt, na bumm :)
A kuplunghúzásra felpörgés azért van szerény tudásom szerint, mert ez a buta kis ECU, ami vezérli a motort, még a kuplung behúzásakor is másik térképet kapcsol eredetileg. Ha behúzod a kuplungot, akkor elgyengül a motor gyárilag. Mivel a box behelyezése után nincs meg ez a funkció, mert mindig 1 ugyanazon fokozatot lát az ecu, így ez a gyengülés elmarad, tehát könnyebben pörög a motor. A fogyasztásra nincs tippem.
Csak egy szösszenet!
Ha 11-litert evett(gondolom közuton),akkor nem csodálom ezt a hibalistát!Kiváncsi lennék hogy használta!?
oké,oké hogy nem egy honda(bár szerintem megbizhatoság terén nincs külömbség),de ezt nem hiszem el!Ha normálisan használja valaki a motorját,legyen az bármilyen márka(Kivéve KAWA ),akkor a mai modern rizskályhák simán birják!
Köszönöm Csakany. Visszatettem a Boxot és kb. 20 km után (?) jó lett a motor ismét.
Nem értem miért, de nem lett rögtön más. Azért írom ezt a 20 km-, mert csak eztuán érzékeltem újra, hogy sokkal gyengébb lett a motorfék, illetve közvetlenül beindítás után ha behúzom a kuplungot, akkor kissé felpörög a motor. Mintha kicsit a kuplunk hideg motornél lassítaná a fordulatot. Ez eddig még érthető is lene, de hogy ez miért maradt abba amikor ki volt véve a box, az passz...!
Lényeg, hogy most ismét megszűnt a rángatózás.
Másik kellemes észrevétel, hogy most 8 és 10L között fogyaszt a motor az eddigi 7L helyett. ?
Gyanítom hogy aki ezt írta nem ült még Hayabusán, csak kamuskodik!
A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!
Motorok » Suzuki » Hayabusa 2008 (0)
Hayabusa 2008 (0)
Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés
Az értékeléshez
lépj be itt.
Tulliheget nagy 0
Szöveges ítélet
Minden újságban egy etallonnak nevezték szuper a leg a legeslegjobb .Gondoltam korosodó ninjámat lecserélem egy nagyobb mocira pechemre elfogytak az akciós zzr-1400-as Ninják maradt a busa de minek én ökör! Életem legrosszabb döntése volt. Többet volt szervizben mint alattam. a motor csörgött zörgött mire rájöttek hogy a láncfeszitö beadja a kulcsot mindig valami hiba elöjött hol nagyobb hol kissebb .Valami mindig zörgött ciripelt lelezult stb stb. Igazábol az egész motor egy nagy bálna se nem fordul se nem megy pedig 185LE! a futómüve olyn mintha két seprünyelet raktak volna bele pedig állitgattam nem egyszer a 94-es kawasakin komolyabb futómü volt! Fék semmi nulla ez azért nagy szégyen hiába a fékbetét csere volt vagy 4 fajta fém fékcsö 5.1 olaj ugy gagyi ahogy van.Igazábol egy nagy kezelhetettlen retyerutya.Remélem tavasszal elviszi valami szerencsétlen .Igazából ez nem ér egy fillért sem
Hibalista
Értékelése: 1
Fenntartási költség (3) Évjárat 2008
Kényelem (4) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (4) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (1) Vezetett km 6500
Szerviztapasztalat (2) Átlagfogyasztás 11 l
Előző motorja? – Következő motorja? –
Ennyire szerette (1) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (2.2/10)
Mivel elég sok idöt eltöltöttem anno náluk,igy tudom hogy szinte minden forditva van náluk!
pár példa:Fejrázás=igen,bologatás=nem,ohi=nem,né=igen!
Szoval erröl ennyit!
Max. a turán egyesbe megyünk végig miattad!