Köszönöm ezt a fantasztikus napot mindenkinek.....Nektek,a Szerelőmnek,a Mérnökömnek,Mr.-nének,................... .
Végezetül néhány kép.................
Sziasztok!
Barátomnak már csak egy műszerfali óraplexi hiányzik a lassan összerakásra kerülő balesetes 'Busájából ('04).
Véletlenül nincsen valakinek elfekvőben?
Ez általában nem a kilométeróra hibája szokott lenni. Első körben én a jeladónál néznék körül. Általában az szokott lelazulni. A kislánckerék védő dekni alatt találod meg.
Kellene egy kis segítség! Nem mindig mutat (menet közben ) a km-órám! Valami kis kontakthiba lehet, mert csak néha kihagy egy pár percre! Kérdés: Hogy tudok legkisebb bontással hozzáférni a km-óra hátuljához?
a csörgést nem hallom,de valami kolompoló hangot még mindig.
és a kormányra is átjön a rezgése.mi lehet vajon?
új vagyok itt,de szeretném megkérdezni,hogy hány km-enként kell a vezérműláncot cserélni.tudja valaki?első csere időpontja?
http://youtu.be/d0M5Fg2V7Mc
Végezetül néhány kép.................
Barátomnak már csak egy műszerfali óraplexi hiányzik a lassan összerakásra kerülő balesetes 'Busájából ('04).
Véletlenül nincsen valakinek elfekvőben?
Már bennem van 2 igazi sör!
Kellene egy kis segítség! Nem mindig mutat (menet közben ) a km-órám! Valami kis kontakthiba lehet, mert csak néha kihagy egy pár percre! Kérdés: Hogy tudok legkisebb bontással hozzáférni a km-óra hátuljához?
Szeretnék összehozni egy nagy Hayabusa Videót!
Akinek van kedve hozzá,annak várom a feliratkozását!
Semmi komoly,de tutti lesz!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5, Menyus
6, gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
9, Robotos
10, andrew
11, Csákány(rem. nem 07.08-07.11. közé szervezitek)
12, Bence
13, animal (gáz napok nekem; júli 22-25; aug 14; aug 21
14,Madigabi
15, cool13 (erősen időpont függő)
16, Coldrex (időpont függően)
egy kérdés!
Szerdán csatlakozol,vagy sem?Már lassan jo lenne tudnom!
Egy sima levelet sem?
Tudtam hogy nem jók ezek a levelezők, de hogy ennyire!?