Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vedd fel a szemüveged! Bekarikázzam? Eleresztett ott valami bóóóha... Vagy mittoménmi...
Azt tudom...
Auh bien sour tout!
Tisztelt Uram!
Ez annyira undorítóan néz ki,hogy megkérem magát legyen olyan kedves,és rendelje meg számomra!Köszönöm!
Csöle soeur du l'idiot
Mi van az idomoddal Kavics Úr?
J'amai vue si con! .......
Your sister the IQ light
Bazd meg azt értem, a fényképet nem értem!
67532-es komment... You are IQ Light?
Lehet!
Azt "motorline" egyáltalán nem ismerem!
de van egy sanda gyanum,meg se fogom ismerni öket!
Ich verstehe das jetzt nicht
papa! 67532 ?
Ezek a németek...
Sajna a Harri's markolatok esetén nem nagyon van lehetőség a jóáras behozatalra. Viszont ha valakinek ILYEN kellene. . .
Tornyinak! Kanizsán volt eladó pár hete,ha meg van még 1-2 napon belül kiderül! Szólj ha kell! Üdv!
A Motorline tényleg rohadt drága!
Nekem több termékre pofátlanul magas árat mondtak,és tök véletlenül Fistván a feléből behozatta! , .
Ma sajnos nem integettem...........az utolsó pillanatban vettem észtre a 3 lábút,de őszintén nem is érdekelt!
Peti1300!
Kicsavarod az óra alatti imbuszos csavart,leveszed a borítást,maj 2db 8-as,vag tizes csavar tartja az órát,azt letekered,és egy mozdulattal már a kezedben is van az egész...........én 2 napot mentem km óra nélkül,még ezt is tudja a Hayabusa,nemúgy mint a Ronda!
A korszerü Laci nem tartozik az olcsok közé!
Bár az igaz,hogy minöséget árul,méghozzá magasfokon!Ja és ha gond van,nincs susmásolás a garanciával!
Tornyinak,Csákánynak!
A Motorline elég drága!
Nézzetek szét még.............Fistván? Corsarós Laci?
Djtoci!
Lehetett volna jobb is 1,vagy 1.5 perccel,ha nincs ekkora forgalom az NDK-ban!
Tittelett!
Ma nagyszerű IWIW gyanús szembe képet készítettek rólam a SÜNÖK az M3-ason,persze "ördögi"tempóval.............