Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg bármi problémátok lenne, tudod a számom. nekem csak kb. 400valahány kilométer
Megprobálunk!
azt nem irom,"hogy csalánba nem üt a ménkü",mert mindig ezt mondtam,oszt jo egy éve belé,belém vágott!
Ha lesssz mos kintröl jelentkezünk!
Jó mán' neked.
Enyémben van az is...tetettem bele!
Án nem ajánlom!
kezesbárány,de csak olyan kezébe aki tudja tisztelni,és tudatába van a sok loerönek,nyomatéknak!
azt mondanám kezdj egy 400-assal,vagy egy gyengébb 600-assal!
És majd évek mulva a lietres kategoria,vagy felette!
Mondjuk az pont nincs benne, úgyhogy rosszul szóltál. . .
Elösször is légyszives töltsd ki az adatlapod!
Itt igy szokás!
...tehát nem nyúlka-pista...mert megbök a himba...
K7-ig 9 évig nem változtattak rajta, ez magáért beszélt...K8-tól pedig beletették az előző 9 év fejlesztését...ennyi...
Persze csak, ha nem piszkálod. . .
A blokk kibír 150-200 ezret.
Pont annyira szervízigényes, mint bármelyik másik motor.
köszi nektek.
Van igazság abban amit mondtok. tulajdonképpen ésszel használva akár még be is vállalhatnám de feltétlen kompromisszumokat kell kötni magammal addig legalább amíg meg nem szokom valamelyest. Mellesleg szervizelést tekintve milyen a többi sport kategóriához képest? Az tiszta hogy a hátsó gumi gyorsan fogy de ez az óvatos használatnál nem számottevő szerintem. Mechanikailag? maga a blokk és hajtás? Köszönöm szépen mindenkinek aki írt
Te tudod...........van,de nem sok a különbség szerintem.......
Ha van benned önuralom arra, hogy ne húzd neki, akkor esetleg, de ha még fiatal vagy, akkor úgysem fogod tudni megállni, hogy ne tekerj oda neki egy kövéret, és ebben az esetben jó eséllyel nem fogod megúszni baleset nélkül. Állítólag a Busa tulajok 30%-a meghal az első 2 évben. Ha viszont nem forgatod 6000 fölé, nagyon szépen, kulturáltan el lehet vele motorozni. Esetleg az 1. generáció fékjei teljesíthetnének komolyabb szinten, de azért ezekkel is meg lehet állni.
A Busa mint minden más motor, pont olyan kezesbárány, mint ahogy bánnak vele! Csak rajtad áll a dolog, bár elég nehéz, nagy, és ha nem tiszteled nagyon csúnya dolgokra képes, de ugyan ilyen az összes 150 ló feletti vas.
A döntés nálad van, fejben dőlnek el a dolgok!
Nem tanácsolnám!
mint akkoriban írtam, nem 15, hanem 12+a láncvédő, de közben megtaláltam az enyémet, uh. marad a 12.
Üdv mindenkinek.
egy kérdés.
Komolyabb előapasztalat nélkül vásároljak-e egy busát vagy valami mással próbálkozzak? Magas vagyok és azon kívül, hogy csak jót hallottam a gépről meg nagyon tetszik mást nem tudok elmondani mert még nem mentem vele. Túrákra használnám leginkább.
Úgymond kezdőnek is kezes bárány-e?
köszi mindenkinek
Én meg 15-el, de ha hazajövök Lengyelországból, keresem Coolridert
De tudok, csak mint írtam, nem éri meg, mert drágább, mint idehaza plusz meg még a postaköltség is rájön
link
Feket akkor nem tudsz markolatot? :P
Tartozol 3500 pénzzel! ! !
Dehogy is, teljesen más!