Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tornyinak!
A Hayabusás markolatot itt tudod beszerezni:
Motor line kft.
http://www.motorline.hu/
Szia!
Ha ki akarod szedni, akkor le kell bontanod a műanyagokat.
4 patent, 2kicsi, 2nagy, és három csavar.
Ha ez megvan, akkor az órát rögzítő 2 csavar kitekerése után csak ki kell húzni a műszeregységet....
A jeladó rendben van, nem volt lelazulva és meg is tisztítottam, hamár levettem, de továbbra is fennáll a probléma, viszont addig nem akarok új cuccot rendelni hozzá amíg meg nem győződtem róla, hogy nem csak valami kontakthiba. Szóval hogyan is lehet legrövidebb úton hozzáférni a km-óra hátuljához?
igen,ahogy ecseteltem is telefonban mig irfoldon voltam, engem az elje erdekel plusz 1 fo "ocsemet is hozom"
holnap rad csorgok
Csak kikapcsolódok
Mivanveled? Hiányzik az all inclusive?
Whisky-nél járok
Szép estét!
Fehérvár-Inota 4perc alatt, gratula!
Természetesen a német autópályán!
az is elképzelhető, lehet állítani a hézagot annál is egy csavarral, az enyémen is a szerelőm csak kb 2 foknyival kevésbé csavarta be és máris kalamolt a blokk, de ezt csak az ő elmondásából tudom, én nem tapasztaltam meg.
Oksa!
Köszi!
már hogyne lenne!mindig előbb cserélem mint kéne.nem lehet,hogy valahol a kiegyensúlyozo tengelynél lenne a bibi?
Tényleg érdekes.........................Te..........olaj van benne?
Kiírom ezt is! Szépek voltatok!
többé-kevésbé.az asszonnyal csapattam egy kört a 2/a-n.volt visitás......
Cukorfalat vagy!

Jó lett
újra van motorod?
20ezer km vn benne.de valahonnan a blokkból jön,és olyan,mintha valami ütne benne.és igy jön át az egész motoron,és érzem a kormányon,meg a seggem alatt is.de nem mindig csinálja.érdekes...
30-40 között!
hány km van a vasban?Gyári még a vezérműlánc?
Hali!

A kormány remegés lehet a gumitól is, azthiszem...
A hanga motorból melyik oldalról jön?
Így párszáz kilométer távolságból sajnos más tippem nincs.
azok nem hiszem.olyan mintha a blokkból jönne,de nem mindig.
már idegesit.és nem kuplung.