Ha van egy kis érzéked a szereléshez, te is könnyedén meg tudod csinálni. NGK CR9E vagy DENSO U27ESR-N típust keress. Ha beszélsz angolul, tudok küldeni gyári service-manualt, abban minden le van írva a bejáratástól kezdve akár a komplett motorfelújításig.
Húha, akkor a gyertya akkor minimum azonnali csere lesz.
Tudnál ajánlani márkát/helyet ahol meg tudom venni? Illetve, amennyiben ez nem csak egy olaj vagy fékolajcsere, amit itthon a kertben megcsinálok, akkor egy szervízt, ahol beleteszik?
Hidegen és melegen is elég szépen indul, kb. 1/2-1mp után indul és alapjáraton nincs semmi gond.
Somogyi Sound System Ireland ban
elindult a fertö
sracnak latni kellett volna az arcát mikor megszólalt
még a magasakat nem tudja eldönteni hol legyenek igy ideiglnesen hogy jól szóljon elhelyeztük
Full Sal.hu cuccok Vpro rendszer
irdatlant szól
Van valakinek (vagy volt) olyan tapasztalata, hogy a busája rángat? Főleg 1-esben és 2-esben zavaró, mivel ma is belefulladt az elindulásba, és pont beengedett a szembejövő - de el is csaphatott volna azzal a lendülettel.
Jelenség: ha nem húzok csőgázt, akkor random belerángat a sebességekbe, még van, hogy 6-osban is 140-nél autópályán pl.
Egyre inkább csinálja, mostmár szinte minden elindulásnál is. Volt benne egy Speedbox, amit két hónapja kivetettem és a Raptor dobokhoz megfelelő programot írták ezután rá az elektronikára. Akkor, a kezdetekben még nem csinálta ezt.
Légszűrőm egy hónapos (olaj 1000km-es, bár nem mintha ennél számítana).
Lehet ez esetleg gyertyááktól, amik fogalmam sincs hogy mikor lettek cserélve? Én 18.000km-e használom, előző tulaj állítólag szervízbe vitte, ahol a kötelezőket csinálták meg mindig. Dehát persze erről fogalmam sincs.
Ha esetleg senki nem tudna érdembeni tanácsot adni, akkor valakinek valamilyen megbízható szerelője akad, aki tudna tanácsot adni?
Figyelem!
Szeretnék összehozni egy nagy Hayabusa Videót!
Akinek van kedve hozzá,annak várom a feliratkozását!
Semmi komoly,de tutti lesz!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5, Menyus
6, gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
9, Robotos
10, andrew
11, Csákány(rem. nem 07.08-07.11. közé szervezitek)
12, Bence
Figyelem!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5, Menyus
6, gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
9, Robotos
10, andrew
11, Csákány(rem. nem 07.08-07.11. közé szervezitek)
Figyelem!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5, Menyus
6, gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
9, Robotos
10, andrew
nekem is pont igy áll,,kicsit a patetnt megadta magát ahogy az elsö 1000 km szerviz utan feszegettek es ez lett a vegeredmeny
mar gondolkoztam en is rajta
ragaszto pisztollyal egy pöttyöt a hátamögé
Figyelem!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5,Menyus
6,gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
Köszi, várom!