Figyelem!
Szeretnék összehozni egy nagy Hayabusa Videót!
Akinek van kedve hozzá,annak várom a feliratkozását!
Semmi komoly,de tutti lesz!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5,Menyus
6,gyugyu
7, Andryx(?)
Ha mar a motor nem uzemel felesleges a ventilnek szivni az aramot solar nem segit mert csak azt a Vizet hutod ami a radiatorban van,akkor jo a hutesed ha kanikulaban varosi cammogasnal neha Hallod hogy kikapcsol de utanna ismet be,
ha ez nem tortenik meg tuti van levegos resz vagy nemgfelelo adalekban hutofolyadek Ara"ny fagyallo nem csak amiatt kell bele mert minuszra keszulsz hanem csokkenti a buborek hatast forraspontnal es kenest biztosit a vizpumpanak
Milka ecsetelte MIT erdemes tenni tisztitas erdekeben szinten
udv zoo
Köztudott az XX "alul van hütve"!
Lehet hozzá nagyobb hütöt rendelni(kb 300Ft),avval megoldodik a gond!
De nekem 2-éve nyáron,folyamatosan 170-felett kellett mennem autopályán,hogy 100-fok körüli vizem legyen!Ha ez alá lassultam ment fel a viz!Igaz akkor 40-fok fellett mértek árnyékban,és valami kánikula riado is volt!Én át szoktam veretni a hütöt slaggal mikor mosom,és idén (4-év után elösször),leszedtem a hütöket(olaj,viz),és kiáztattam,meg átmostam,meg minen!
Csodás lett a hütésem!
12 ezres szerviznél volt, amúgy tényleg nincs hűtése a moccnak, +10 foktól városban lámpánál mindig megy a venti, lehet rakatni kéne eggyet a mejjemre is csak a végén valami kezdetleges Vasember imitátornak néznének!
Jó napot!
Nekem is fel szokott menni városban a lámpáknál annyira! Ráadásul ha csak alapjáraton ketyeg, akkor is, ezért nem biztos, hogy jó ha így próbálod visszahűteni. Nekem a rekordom 122 fok volt. Csak a menetszél segítségével lehet hatékonyan visszahűteni. Tehát ha meleg a víz, akkor leállás előtt alapjáraton gyorsan told párszáz métert! Csak arra ügyelj nehogy megfagyazd a gépet!
Ezt picit soknak gondolom, de lehet hogy normáli rövid ideig ilyen magas hőmérséklet.
Hűtőfolyadékot cseréltél valamikor?
Én két évente cseréltetem, azt mondták, hogy kell...
Menet közben megy fel ennyire?
Vagy esetleg városban csordogálás közben?
Szerintem csak akkor álitsd le, ha már visszahült egy picit...
Alapjáraton nekem is felmelegszik, de ha egy pici gázt húzok neki(2000-es fordulatra), akkor hamar visszahűl.
Lehet hogy a vízpumpa nem dolgozik jól alapjáraton...
Na emberek!
Egyszerű kérdés! Mondjuk 103 fokos a mocc , megy a ventillátor és leállítom, hagyjam rajta a gyújtást hogy még menjen a venti vagy kulcs ki oszt hagyni a picsbe?!
Isten éltessen titeket!
Szeretnék összehozni egy nagy Hayabusa Videót!
Akinek van kedve hozzá,annak várom a feliratkozását!
Semmi komoly,de tutti lesz!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5,Menyus
6,gyugyu
7, Andryx(?)
Te nem iratkozol fel?
A tökéletesnek bemutatott Honda.......................... .
Nem normális jelenség szerintem Herci!
ha ez nem tortenik meg tuti van levegos resz vagy nemgfelelo adalekban hutofolyadek Ara"ny fagyallo nem csak amiatt kell bele mert minuszra keszulsz hanem csokkenti a buborek hatast forraspontnal es kenest biztosit a vizpumpanak
Milka ecsetelte MIT erdemes tenni tisztitas erdekeben szinten
udv zoo
Lehet hozzá nagyobb hütöt rendelni(kb 300Ft),avval megoldodik a gond!
De nekem 2-éve nyáron,folyamatosan 170-felett kellett mennem autopályán,hogy 100-fok körüli vizem legyen!Ha ez alá lassultam ment fel a viz!Igaz akkor 40-fok fellett mértek árnyékban,és valami kánikula riado is volt!Én át szoktam veretni a hütöt slaggal mikor mosom,és idén (4-év után elösször),leszedtem a hütöket(olaj,viz),és kiáztattam,meg átmostam,meg minen!
Csodás lett a hütésem!
Nekem is fel szokott menni városban a lámpáknál annyira! Ráadásul ha csak alapjáraton ketyeg, akkor is, ezért nem biztos, hogy jó ha így próbálod visszahűteni. Nekem a rekordom 122 fok volt. Csak a menetszél segítségével lehet hatékonyan visszahűteni. Tehát ha meleg a víz, akkor leállás előtt alapjáraton gyorsan told párszáz métert! Csak arra ügyelj nehogy megfagyazd a gépet!
Hűtőfolyadékot cseréltél valamikor?
Én két évente cseréltetem, azt mondták, hogy kell...
Vagy esetleg városban csordogálás közben?
Szerintem csak akkor álitsd le, ha már visszahült egy picit...
Alapjáraton nekem is felmelegszik, de ha egy pici gázt húzok neki(2000-es fordulatra), akkor hamar visszahűl.
Lehet hogy a vízpumpa nem dolgozik jól alapjáraton...
Egyszerű kérdés! Mondjuk 103 fokos a mocc , megy a ventillátor és leállítom, hagyjam rajta a gyújtást hogy még menjen a venti vagy kulcs ki oszt hagyni a picsbe?!
Ha tud valaki, kérem írjon a kissg666@gmail.com -ra. Köszi.