Mennyiben módosul a motor viselkedése egy ilyen áttétel-módosítással?
Esetleg te próbáltad már így?Mert így laikus módon belegondolva soknak tűnik a motor rugalmasságát tekintve.
Sziasztok skacok!
2006-os busára kellene 1 foggal kisebb első lánckerék, esetleg valakinek van valami ötlete honnan lehetne beszerezni gyorsan!
Előre is köszi!
Five!
Sajnos, nem jó a fejidom tartókonzol, nem tudják visszahúzni. Mikor jössz haza abból a nyomorból? Sokkal jobb itthon, nincs az a nagy meleg és még hideg sör is van!
Hát sajna a legszarabb helyzet...nekem is volt ugyan ilyen szitu, meg is csúszott, de én szerencsésebben fékeztem, még időben elengedtem a fékkart, nem lett perec...persze ilyenkor tizedmásodpercek alatt lezajlik minden és nincs tudatosság, csak reflex... Remélem hamar meggyógyul a sólymod!
Mennyiben módosul a motor viselkedése egy ilyen áttétel-módosítással?
Esetleg te próbáltad már így?Mert így laikus módon belegondolva soknak tűnik a motor rugalmasságát tekintve.
2006-os busára kellene 1 foggal kisebb első lánckerék, esetleg valakinek van valami ötlete honnan lehetne beszerezni gyorsan!
Előre is köszi!
Tisztelet Mindenkinek!
Five!
Sajnos, nem jó a fejidom tartókonzol, nem tudják visszahúzni. Mikor jössz haza abból a nyomorból? Sokkal jobb itthon, nincs az a nagy meleg és még hideg sör is van!
Ez a gyári feketére fújva?