Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcce!
Gratula!
Egy nagyszerű nap volt!
Keresztszülők lettünk!
Nekem ez 2 óra 10 perc szokott lenni! Merre mentél? Akarom mondani, melyik határátkelő után fordultál merre?
Igen-igen ez a Bajor Kenese-Szeged

De ugye a Német autópályán...
Vagy repülővel?
Ha-ha-ha!
Feket663!
A Mottyn beállítottam a leszabályzási fordulatszámot 12 000 -re , még is 6.-ban leszabályoz 11 000-nél!
háááááááááát!?

Én ezen nem mosolyognék! Mondjuk 37-38 perc!No az már valami lenne!
Biri Bari és a többi László
A mai turárol a képeket a szokott helyre feltöltöttem!
Balatonkenese-Szeged 1óra 31 perc
Az oldalidom alján van még két patent ,azt is ki kell venni!
Nem nagyon fér ki a szürő azon a kis nyíláson! Egyébként gyorsan lejön az oldalídom! A belső kicsi fekete ídomot kiveszed, pár patenet az egész ,kiszeded a csavarokat az oldalából és óvatosan mozgatva előre felé, leveszed! Egyébként nálunk 5000.- egy kisszervíz és átvízsgálás!
okés köszi
nincs csibe rács
Én azt hiszem, hogy még az idomokat sem kell levenni, ha ügyes az ember, akkor az idom alsó szellőző nyílásán át be lehet nyúlni és ki lehet venni a szűrőt. Feltéve, ha nincs csirkeráccsal letakarva, mint Menyusnak, Mr. nek meg nekem is...

Isten éltesse a Lászlókat!
van valami egyszerüsitési megoldás olaj cserénél milyen csavarokat idomokat "minimálisan" kell meglazitani?
és mennyi idöt irnak szervizbe elö?
köszi elöre is az infókat
kérdem a szervizes fickót,mennyi idöt fog ez tartani,,hát jobb lassan csinálni mint gyorsan!
jah mondom csak nem az én kontómra,,wazze ha nem értesz hozzá ne nyuljál hozzá!
Igazán nincs mit! Remélem hasznát veszed!
Köszönöm szépen!
Megvan!

"Sziasztok.Jövö hétvégén,vagyis egy hét mulva megyünk párommal Erdélybe.H valakinek kedve van hozzá,csatlakozhat.Cuccokat auto hozza,Helyeket ismerjük mind tenyerünket,na meg motoros találkozo is lesz Kézdivásárhelyen.Ha valakit érdekel:katona_boti@hotmail.com-ra várom jelentkezését."
Remélem holnap az lessz!
Mert mi holnap kerülünk egy kicsikét Szlovákia felé!