igen néztem én is árat,,mivel az ejró elég gáz nektek most!
Nekem nyóóó ilyenkor!
1 a lényeg VÉDJEN PROFIN!
kinézetével majd megbékülsz!
korábban valaki nagyobb sebességgel oda koppintotta a lábát Sidivel jól vizsgázott,hidd el megéri,
nekem is koppant nagyot "100km/h val csapták el"a lábam,a bookám-lábfejem teljesen ép maradt az smx plus ban,mr haya is szerintem abban volt mikor elcsúszott,hát ö sem sántikált miatta,,
ezek elég pozitiv vissza jelzések"de Ne legyen szügség a bevetésére" ezt mondom!
Eme cél eléréseben,gátol egy fontos,de nem elhanyagolhato problémácska! Még pedig némi-nemü suly külömbözet,ami közted,és a képen szereplö emberke között van!
Ma unalmamban megpróbáltam beleapplikálni a mechanikus vezérműlánc feszítőt a motoromba, aminek a vége az lett, hogy kétszer kellett szétszednem a vezérlést, mert megforgattam feszítetlen állapotban a főtengelyt és egy két fogat átugrott a lánc, miután meg először összeraktam, utána iszonyatos módon darált a lánc, másodszor is szétkaptam, összeraktam, mostmár jó... Szép lett volna, ha megint történik valami... De azért elővigyázatosságból mindig kézzel átforgattam jó sokszor a főtengelyt, hogy ne érjenek be a szelepek. Rájöttem, hogy szeretek szerelni.
Nekem nyóóó ilyenkor!
1 a lényeg VÉDJEN PROFIN!
kinézetével majd megbékülsz!
korábban valaki nagyobb sebességgel oda koppintotta a lábát Sidivel jól vizsgázott,hidd el megéri,
nekem is koppant nagyot "100km/h val csapták el"a lábam,a bookám-lábfejem teljesen ép maradt az smx plus ban,mr haya is szerintem abban volt mikor elcsúszott,hát ö sem sántikált miatta,,
ezek elég pozitiv vissza jelzések"de Ne legyen szügség a bevetésére" ezt mondom!
Ha valami baja van, akkor meg vagyok bolondulva.
Próbakör volt már?
es kulon koszi hogy megorizted a hatizsakomat - Koszi!
http://picasaweb.google.hu/BNS...
és ezt:
http://motorfoto.blogspot.com/
érdemes skubizni a MERSZ esték után pár nappal...
amugy emaileztem a BNS fotos sracnak, azt mondta hogy kinnt volt tegnap es par nap mulva lesznek kepek:
"Igen. mint általában: 2-3 nap míg elkészülnek a képek.
fel fogom rakni a mersz.hu-ra, motorosok.hu-ra, és a gsxrfans.hu-ra."
a csizma valszeg 1-2 héten belül lesz vmikor aktuális
info@motorpresse.hu
elvileg csak tavasszal es osszel lehet igenyelni, de nekem a kovetkezo kontakt elintezte soron kivul:
Jonas Judit
jonas@motorpresse.hu
amugy meg odaadom az enyemet es hajra
- Andryx "Szerintem pár ezer ft-ért nem érdemes a minőséget feladni"
nem is akarom, megveszem ezt akár ennyiért is, csak az érdekel, hogy van-e olcsóbb hely.!
- zoohayabusa
itt a sidi árak ugyan azok , az alpine starts kinézetével pedig nem vagyok kibékülve...