Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs plusz lába,,mind 2 öt egy felöl térdeli le ....
igen néztem én is árat,,mivel az ejró elég gáz nektek most!
Nekem nyóóó ilyenkor!
1 a lényeg VÉDJEN PROFIN!
kinézetével majd megbékülsz!
korábban valaki nagyobb sebességgel oda koppintotta a lábát Sidivel jól vizsgázott,hidd el megéri,
nekem is koppant nagyot "100km/h val csapták el"a lábam,a bookám-lábfejem teljesen ép maradt az smx plus ban,mr haya is szerintem abban volt mikor elcsúszott,hát ö sem sántikált miatta,,
ezek elég pozitiv vissza jelzések"de Ne legyen szügség a bevetésére" ezt mondom!
és plusz lábakat is növesztesz mint a képen látható pók felmenőkkel rendelkező motoros?!
Persze, tegnap a lábán hoztam haza.
Én is, de én csak akkor vagyok nyugodt lelkiállapotban, ha teljesen menetkész a motorom.
Ha valami baja van, akkor meg vagyok bolondulva.

Próbakör volt már?
Maister, nagyon koszi a kepeket, szuperek lettek!
es kulon koszi hogy megorizted a hatizsakomat - Koszi!
Miért! Nem kövérebb az mint én!
Nem lehet, hogy Gabi egy ilyen Hondára vágyik?
Ja és kell hozzá ugyebár egy motor HONDA!
Eme cél eléréseben,gátol egy fontos,de nem elhanyagolhato problémácska! Még pedig némi-nemü suly külömbözet,ami közted,és a képen szereplö emberke között van!
Ma unalmamban megpróbáltam beleapplikálni a mechanikus vezérműlánc feszítőt a motoromba, aminek a vége az lett, hogy kétszer kellett szétszednem a vezérlést, mert megforgattam feszítetlen állapotban a főtengelyt és egy két fogat átugrott a lánc, miután meg először összeraktam, utána iszonyatos módon darált a lánc, másodszor is szétkaptam, összeraktam, mostmár jó... Szép lett volna, ha megint történik valami... De azért elővigyázatosságból mindig kézzel átforgattam jó sokszor a főtengelyt, hogy ne érjenek be a szelepek. Rájöttem, hogy szeretek szerelni.
Nekem az idei évre ez a cél!
Fanka, ezt:
http://picasaweb.google.hu/BNS...
és ezt:
http://motorfoto.blogspot.com/
érdemes skubizni a MERSZ esték után pár nappal...
Szívesen!
köszi őket
úúú... kösziii...
Oks, szolj majd.

amugy emaileztem a BNS fotos sracnak, azt mondta hogy kinnt volt tegnap es par nap mulva lesznek kepek:

"Igen. mint általában: 2-3 nap míg elkészülnek a képek.
fel fogom rakni a mersz.hu-ra, motorosok.hu-ra, és a gsxrfans.hu-ra."
ok, erre lehet h visszatérünk.
a csizma valszeg 1-2 héten belül lesz vmikor aktuális
Nekem ugy ment hogy dobtam nekik egy emailt:
info@motorpresse.hu

elvileg csak tavasszal es osszel lehet igenyelni, de nekem a kovetkezo kontakt elintezte soron kivul:
Jonas Judit
jonas@motorpresse.hu

amugy meg odaadom az enyemet es hajra
hol lehet klubbkártyát szerezni? ahogy én látom ennek a lehetősége már rég lejárt...

- Andryx "Szerintem pár ezer ft-ért nem érdemes a minőséget feladni"

nem is akarom, megveszem ezt akár ennyiért is, csak az érdekel, hogy van-e olcsóbb hely.!

- zoohayabusa

itt a sidi árak ugyan azok , az alpine starts kinézetével pedig nem vagyok kibékülve...