Irigykedem miatta! Mi a Zirc-Mór Tata utat jártuk meg. Katasztrófa volt az út! Bár megérte, mert motorcsónakoztunk egyet! Természetesen motoros ruhában, sisakkal a fejünkön! Elvégre bent volt a motor szó is...
Nem vagyok méltó a meghívásodra!
Egyébként sajnos most két hétig meg vagyok kötve, és utána is csak hét közben érek rá! Egyébként mennék nagyon szívesen!
Tittelett!
Zoo!
Nem elcsúsztam,hanem felborítottak 150-nél!
Kaba!
Barátkozz meg az Alpinstarral,én azt tanácsolom,engem megvédett,és maradok halálomig a márka mellett!
Azóta megvettem az újabb modelt is Super Tech,tökéletes számomra,de a régi is csatasorban van,mert meg sem kottyant neki a 150-es perec a 113 méter csúszással!
Soha ne az árát nézd,és azt sem,hogy hogy néz ki,mert szerintem az a fontos,hogy megmarad-e a lábunk egy baleset után?
Azt pedig ne 10-20ezer forint döntse el!Annál sokkal-sokkal többet érnek a virgácsaink!
Uff!
De ha rám hallgatsz,akkor azt csinálsz amit akarsz!
Én most Erdélybe szeretnék menni, mert nagyon-nagyon rég voltam ott, és szeretném megnézni, hogy milyen most.
Az Neked alsó hangon 600Km lenne.
Egyébként sajnos most két hétig meg vagyok kötve, és utána is csak hét közben érek rá! Egyébként mennék nagyon szívesen!
Nem jösz felénk motorozni?
Egy jó kis Mátra, és Bükk túrára?
Hogy mégis közöm legyen a motorhoz, letakarítottam, pedig nem is volt piszkos.
Nekem azért ez meleg még nagyon,de az utolsó balosban meglehet csinálni!
Tittelett!
Zoo!
Nem elcsúsztam,hanem felborítottak 150-nél!
Kaba!
Barátkozz meg az Alpinstarral,én azt tanácsolom,engem megvédett,és maradok halálomig a márka mellett!
Azóta megvettem az újabb modelt is Super Tech,tökéletes számomra,de a régi is csatasorban van,mert meg sem kottyant neki a 150-es perec a 113 méter csúszással!
Soha ne az árát nézd,és azt sem,hogy hogy néz ki,mert szerintem az a fontos,hogy megmarad-e a lábunk egy baleset után?
Azt pedig ne 10-20ezer forint döntse el!Annál sokkal-sokkal többet érnek a virgácsaink!
Uff!
De ha rám hallgatsz,akkor azt csinálsz amit akarsz!
Meg ez is!Meg sok más!Ebböl csak az derül ki,a Hopnda miolyen sok oldalu!
titkolt vágya!