használt már közületek valaki power one -t?
tapasztalatok?
ha pilot power 2ct helyett valami "pályásabbat" szeretnék de úgy, hogy a közútra a sok - sok túrázáshoz és vízes úthoz se legyen problémás akkor mit javasoltok?
A 2000-es évjáratnál a segédváz állapotát kell megnézni, mert azon még alumíniumból van, és az könnyen elreped, főleg, ha lecserélték a gyári kipufogót sportdobokra.
Igazán nagy típushibája nincsen, legyen jó a váltó, és egyenletesen járjon a motor minden fordulaton.
Nagyon nehéz kifogni ennyi pénzért olyan motort, amire nem kell sokat költeni.
Ha valakinek tényleg rendben van a motorja, mert nagyon sokat költött rá az ennyiért nem fogja oda adni.
Én is így vagyok ezzel, mert szeretném eladni, de nem fogom olyan embernek bagóért eladni, aki csak azt nézi, hogy hány éves, és azt nem hogy majdnem 1 milliót költöttem rá.
Láttam már olyan embereket, akik vettek 1 millióért busát aztán költöttek rá rendesen....(persze biztos van jó vétel is ennyi pénzért, csak még én nem láttam)
Inkább kérdezősködj, és olyan motort vegyél meg, amivel biztos hogy sokat foglalkoztak, és nem csak benzint öntötték bele.
Motorvásárlásra adtam a fejem és a Hayabusa is az esélyesek közé került. 2000-es vagy az előtti évjáratra gondoltam olyan 1 millió Ft-ig.
Megtudnátok mondani mire kell figyelni a vásárlásnál mit nézzek meg és esetleg milyen típushibák vannak? Mennyire megbízható és mennyire szervízigényes?
vibráció jelen van mindig-ettöl motor a motor
nekem is bizsergeti föleg 4-6ezer fordulat között. 4.5-5 a legerösebb
hátul sosem volt elég kényelmes 1 sport moci sem.
jobb mint egy 1 literes géposztály,de ez nem túra moci teljesen...
üdv zoo
Az a helyzet, hogy megvizsgaltam az ominuzus labtartot, a gumiborda eleg kopott alapotban van, de a rezges csak az egyik panasz volt, a masik az, hogy a talpa kozepenel erzi a pedal veget, es ott nyomja nekije :(
Pedig csak 37-es a talpija, ennel kisebbre hova csereljem, nem vagyok en pedo :):):)
Sracok egy gyors kerdes.
Az asszonynak baja van a hatso labtartoval, rovid is,meg vibral is.
Mire cserelhetnem?
Van valami konkret marka ami jo ra, vagy csak proba cseresznye alapon ?
tapasztalatok?
ha pilot power 2ct helyett valami "pályásabbat" szeretnék de úgy, hogy a közútra a sok - sok túrázáshoz és vízes úthoz se legyen problémás akkor mit javasoltok?
vágott slick nem nagyon érdekel.