Csöle:
idén most tettem fel először a kamerát a sisakra és még nem volt jól belőve. legközelebb kicsit feljebb fog nézni, úgy már sztem okés lesz. vagy nem erre gondoltál?
Blokkoló kell manapság már mindenre, legyen az autó vagy motor /főleg ilyen "lassúra" motorra mint ami Nektek van:-)/ a másik oldal már gátlástalan és sunyi. Ha gondolod ajánlok a fenti témában szakembert
szasz tornyi!
előre ugy jó,hogy a két féknyereg,két cső.de valószinűleg nem számit,ha ugy rakatod fel,ahogy a gyári van.nekem az elsőre a dupla cső 25ezer volt az x-bikes nál.lehet máshol olcsóbb...
hátulra szart sem számit,azt nyugodtan hanyagold..
valahogy azt is szét lehet szedni darabokra
enyémet igy
a közepét felrakom a kormányra --kötegelökkel alatta körbe duck tape ne karcolódjon,vagy bandázsszallag,
és abba kell belepattintani a GPS-t ennyi
Szép Napot Mindenkine!
Fejidom tartó konzolt keresek 2008-as busához.Ha van valakinek várom, jelentkezését fórumon vagy emailben: sardna.rojam@gmail.com
ez 2 kerék és nem 4
kocsiban kormányzol jobbra arra gurul
motoron állandó 1 ellen kormányzás amerre fordulni akarsz,bebillen a motor az irányba amerre fordulni kivánsz és rá tartod az ivre a kormányt...
és ez megy minden eggyes irányváltásnal,
1 ellen egy ráfordulsz!
tehát állandóan pöcögteted a kormáynt oda-vissza,csak észre sem veszed,ez a folymat mikor megtanultál bicajozni azóta jelen van,ezért voltak a gyerek kori elsö esések a bicajjal,akkor rögzült be ez a rendellenes kormányzási technika..
Sziasztok!
A motoromra fémfékcsöveket akarok rakni!
Előre érdemes úgy hogy mindkettő cső fenntről jöjjön le azt mondják!
Kb mennyibe kerül az első fékre mindez?
Hátsó fékre érdemes rakni mert nekem szinte semmit sem fog pedig új a betét is meg az olaj is!
Srácok,használ valaki navit a motoron?
Egyszerűen nem találok egy olyan helyet,ahova biztosan tudnám rögzíteni.Most épp a tank elején próbálgattam a tapadókorongos megoldást,épp elférne a tanktáska előtt.
Stabilnak tűnik,de fosok hogy elenged menet közben,melegben.Magát a tartót egy kis biztosítókapoccsal rögzítem a táskához is pluszban,de a kütyüt féltem hogy kipottyanik.
nem tudjátok, h MERSZ-es képeket általában milyen fotósok csinálnak és hol lehet megnézni őket?
megtörtént a gps tracklog analízis.
alapvetően a kanyarsebesség növelésére utaztam tegnap és viszonylag kényelmesen vettem a féktávokat, de így is sikerült 2:16,15 -re javítani az időmet
remélem lesz ez még jobb is.
ha nem fog esni akkor vnap esti motorozásra jön vki?
Én olyat (kerekezés) nem tudok/akarok csinálni.
Elkönnyült az eleje egy bukkanón áthajtva a nagyobb lendület miatt,ennyi.Semmi érdemleges nem történt csak éreztem hogy picit becsapkodott.
Csöle:
idén most tettem fel először a kamerát a sisakra és még nem volt jól belőve. legközelebb kicsit feljebb fog nézni, úgy már sztem okés lesz. vagy nem erre gondoltál?
De legalább elmondhatod,hogy megy ennyit!
előre ugy jó,hogy a két féknyereg,két cső.de valószinűleg nem számit,ha ugy rakatod fel,ahogy a gyári van.nekem az elsőre a dupla cső 25ezer volt az x-bikes nál.lehet máshol olcsóbb...
hátulra szart sem számit,azt nyugodtan hanyagold..
http://youtu.be/7mdSIzMBuoo
Én hülye erre nem is gondoltam.Világos.
És mennyivel biztosabb megoldás.Köszi,kipróbálom!
enyémet igy
a közepét felrakom a kormányra --kötegelökkel alatta körbe duck tape ne karcolódjon,vagy bandázsszallag,
és abba kell belepattintani a GPS-t ennyi
Köszi!
Fejidom tartó konzolt keresek 2008-as busához.Ha van valakinek várom, jelentkezését fórumon vagy emailben: sardna.rojam@gmail.com
kocsiban kormányzol jobbra arra gurul
motoron állandó 1 ellen kormányzás amerre fordulni akarsz,bebillen a motor az irányba amerre fordulni kivánsz és rá tartod az ivre a kormányt...
és ez megy minden eggyes irányváltásnal,
1 ellen egy ráfordulsz!
tehát állandóan pöcögteted a kormáynt oda-vissza,csak észre sem veszed,ez a folymat mikor megtanultál bicajozni azóta jelen van,ezért voltak a gyerek kori elsö esések a bicajjal,akkor rögzült be ez a rendellenes kormányzási technika..
A motoromra fémfékcsöveket akarok rakni!
Előre érdemes úgy hogy mindkettő cső fenntről jöjjön le azt mondják!
Kb mennyibe kerül az első fékre mindez?
Hátsó fékre érdemes rakni mert nekem szinte semmit sem fog pedig új a betét is meg az olaj is!
mikor ott volt esegetett az esö ott nem érte,miközben gurultam,,
városban még hallod is hogy mit mond...
Egyszerűen nem találok egy olyan helyet,ahova biztosan tudnám rögzíteni.Most épp a tank elején próbálgattam a tapadókorongos megoldást,épp elférne a tanktáska előtt.
Stabilnak tűnik,de fosok hogy elenged menet közben,melegben.Magát a tartót egy kis biztosítókapoccsal rögzítem a táskához is pluszban,de a kütyüt féltem hogy kipottyanik.
megtörtént a gps tracklog analízis.
alapvetően a kanyarsebesség növelésére utaztam tegnap és viszonylag kényelmesen vettem a féktávokat, de így is sikerült 2:16,15 -re javítani az időmet
remélem lesz ez még jobb is.
ha nem fog esni akkor vnap esti motorozásra jön vki?
Elkönnyült az eleje egy bukkanón áthajtva a nagyobb lendület miatt,ennyi.Semmi érdemleges nem történt csak éreztem hogy picit becsapkodott.