Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jonapot!
Méhviaszt keresnék!Tud valaki valami jo helyet?!Motoros boltokban már nem tudják mit kérjenek érte!
Köszönöm Fiúk!
Láttam már nagyon sok fóliás változatot,plexiset még nem.....de nem igaz,hogy csak nekem tűnt fel egyedül.......?
Haya, nincs rajta folia, ugyanabbol az anyagbol keszult mint a szelvedo plexi !
Andryx!
Helyzet?Vagy hívjalak telón?
Tudok valamit segíteni?
Tittelett!
a fényszóró védőre!Már régóta hajkurászom!
Akkor látom, nem én vagyok az egyedüli, aki meglepődött a szívatón
Üdv a fórumon! Szép madár, vigyáz rá!

Szép napot mindenkinek!
Öregbusanemvénbusa......(deszivatóvalindul )
Mindegyik injektoros és az összes 1. gen. busán van szivató is, ami nem csinál mást, mint egy pici gázt ad.
A cikkbol szamomra az olvasodik ki, hogy a busak mind injektorosak! Ez igy van-e ?
Merthogy az enyemen szivato kar van, az meg az injektorhoz nem passzol ugyebar
Koszi :)

Atgondoltam, ha lenne valami magyarnyelvu info a korai Busakrol
( Lasd mint enyem ) teszt, ilyesmi azt megkoszonnem !
A muszaki angol nem igazan erossegem :(:(
Csoda szép! Gratula!
áttetsző
Füst
Nekem gyári 2005 utáni busára való van, csak az kb. 3szor ennyibe került...
Koszonom, de az elozo gazdaja nagy zsonglor volt, kaptam 3 dossziet, eggyenkent vagy 500 oldalas, azt mondta, ami abban nincs benne, azt a mernokok sem tudjak :)

Egyebkent minden ugy jo, ahogy van, egyedul az iranyjelzo burakat szeretnem majd feherre vagy fustszinure cserelni, mert a narancssarga nem tetszik :(
Gratulálok a motorhoz, nagyon szép, a kedvenc színem !
Üdv a csapatban!
Mondjuk úgy, hogy kb. árában vetted. Mondjuk úgy, hogy ma Magyarországon egy motorral nem nagyon lehet nyerészkedni, pláne meg egy Hayabusával, tavaly vagy tavaly előtt meghírdettem az enyémet, a kutya fel nem hívott, pedig a befektetett összeg árához képest nem is adtam drágán. Most venni jó, de eladni nem lehet. Annak örülj, hogy a magyarországi állapotokhoz képest egy kulturált motort vettél, járt itt már valaki úgy is, hogy a blokk volt hegesztve a frissen vett motorján... Ha esetleg van egy kis műszaki érzéked és szeretnél magad csinálni ezt-azt a motorodon, egy service manuallal ki tudlak segíteni.
Milyen foliara gondolsz ?

A plexi szinezett, nem folias, a fenyszorovedo szinten, a plexi anyagabol keszult, mast meg nem lattam rajta ami folias lenne.
Tudtam rola, mar a vasarlaskor utannaneztunk, meg lett csinaltatva.

Azt hittem odahaza nemileg dragabb.
Akkor 1 millaert nem vettem olcson :(

Mondjuk a kannak, bukogomba, plexi, fem fekcsovek, specko karok, stb biztos nem fillerekbe kerult ra :)
hali
a Magyar Csapat www.xtremsound.com ismét tarolt a Portadown -i versenyen !
1.Golf SQ Entry Level
1.Passat SQ Experienced Level
Ravenfefe!
Grat a Sólyomhoz!
Milyen fólia van rajta?