Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen blokkolód van?
Szép estét mindenkinek!
Ma kitűnőre vizsgázott a blokkolóm!
Kilónyócvan körül elmegyek egy út szélén parkoló autó mellett, erre vinnyog a blokkoló, fék 90re aztán kikapcs.
jó 5-600 méterrel odébb meg már állították is meg a bemért járműveket. Én csak integettem nekik, meg röhögtem egy jót!
Ebbe beleszaladtam volna, blokkoló nélkül, egyre többször mérnek hátulról!
zoohayabusa!
Hívd fel Milkát!
Kanyar sebességedtöl függ,ha gyorsabban mész lejjebb fogod dönteni hidd el!
A cenrifugális erö megköveteli hogy jobban bedöntsd a mocidat!
1.ha nem ülsz ki a mocin a sulypontod egy a motorod merölegesen ható útfelületre,ezálátal kissebb sebeség is elég hogy ledöntsd a mocidat koppig,,ha a súlypontodat testedet ,ki és lerakod a moci mellé,de próbáld meg az ellentétes oldalt mint egy erökart használni a lábadat,akkor növelheted a kanyarsebbeséged és késöbb kell ledönteni koppig az oldalát a mocinak!
ezek után már csak Km-ek rutin,hosszú gyakorlás és meglesz a legjobb kanyar ..legjobb döllés szöggel
jómagam is ezen vagyok ...
nah jah,jó hogy neked akkora lábad van,mikor kiülsz a moci szélére akkor még a másik oldalt,a tankot babrálod a térdeddel,,nah nekem akkor" L " érted az üllésen át oszt annyi,nincs több ,,nah ha csölét nézem ö neki szerintem még az indexen is kell lennie börözésnek
nah mostmár én is megtudom nézni a vidiket,mert idáig én sem tudtam rájönni miért nem tudtam megnézni.
Max.esöruhába!
Ha le is lönek megéri!
Én akkor is megyek,megnézem öket!
Ott ilyenkor van joidö(22-28-fok).Az pont ideális!
jóóó reggelt!

megy ma vki mersz-re?!
A Finn tó vidék isteni. És nem Svédek, nem lőnek le.
Nem baj!
Mi bevállaljuk! Csak "rossz" felé kell fordulnunk majd az egyik határnál!
Én is, hidd el, bár holnap még nem kell érte menni, mert 6 szelep hézaga nem igazán jó...
Milka !
12-szer voltam Svédországban, olyan szigor van az utakon. hogy egy laza átutazás során lelőnek bennünket!
Örülök neki, hogy a héten kész lesz!
Tényleg gyönyörü a hely!
Mi 6-évig jártunk oda,illetve arrafelé!De idén irény észak!Egy idö után unalmas tud lenni Ausztria,Svájc,Olasz,Szlovén,stb.
A Svédek viszont nagyon izgatják a fantáziámat!
Haya 15 nagyon jóó a vidi! Tetszik!
Mi a zene címe ami közben van nagyon tetszik! :))
Én is szívesen motoroznék ilyen tájban! :)
Ma rakják össze a blokkot, holnap kész, ha nem kell szelephézagot állítani (mondjuk ebben nem nagyon bízok, mert ugye más a vez. tengely, becsiszolták a szelepeket, stb.), de legkésőbb hétvégén már menetkész a madárka.
És Neked hogy áll a motor?
Szia!

Mentem vele a hétvégén 1000Km-t, és azt kell hogy modjam, nagyon jó!
Nem kell annyira tépni a fékkart, hogy lassuljon a motor.
Hosszabb távon milyen a fék, mióta az új tárcsák vannak rajta?