Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Vasárnap viszem a madárkát az első pályázásra! Valami tippetek kezdő pályázónak? (azon kívül, hogy ne dobjam el )
Fugee!
ahogy lesz időm tolom a képeket,kb vasárnap,vagy hétfő........
Jelen pillanatban nagyon sok melóm van............
Az arany viszi a prímet Uram!
Köszönöm!
Sia!
31és 25 ,kapcsolattól függ!
Vagy ha nem lenne gond, itt van arany is!
Azzal ne foglalkozz, hogy milyen évjárat van kiírva, jó az újra is, tudomásom szerint.
Tittelett!
Köszönöm Fistván!
Szevasz :)

Lattalak, de masik orszagken csak :)
Meg is lepodtem 0035 ?
okés rendben,még meglátom melyik számomat tudom használni,van meteoros is valoszinü azzal domboritok vagy O2 vel,csinaltam egy proba csorgetest lehet azt latod az O2 rol
üdv zoo
Holnap, hajnalban, lenne kedve valakinek velemtartani egy kis szerpentinezésre?
Én úgy gondoltam, hogy 4 körül indulok, és kb 10-ig mennék, aztán jöhet a strand!

Ilyen időjárási körülmények között nem sok kedvem van "nappal" a kánikulában motorozni.
Nagyon szép napot mindenkinek!
Hi!
Tudnál feltolni róla képet? Nagyságrendileg mibe fájt? Csak mert amikkel eddig taliztam azoknak elég meredek ára volt.
Napsütéses szép napokat mindenkinek!
Még egyelőre nem érkezik, mert a kártyámat fel kellett regisztrálni a paypal bankhoz, mert most cserélték, így 1-2 nap késés van a fizetéssel, de már a cucc meg van véve, úgyhogy nyugi!
Az lehet................de nagyon sokan figyelik!Köztük valami "sóderes csávó" is! .
....változunk kérlek.............
A popsijával nem voltunk kibékülve.................. ........de mára egyek vagyunk! .
Jaaaaaaaa,és jön a cuccos Fistvánnak köszönhetően!
...járatta a száját...
Neked mag mas forumokon lattam hozzaszolasaidat evekkel ezelott, es nagyon mondtad am, hogy nem tetszik az uj szeria, es az istennek se csereled le a regidet
Szevasz.

Az email cimem az.

ravenfefe@gmail.com

De ha mar az orszagban vagy, csorgess majd meg.
07533115240.
visszahivlak :)
Tittelett!
Így,hogy lassan vége az árvíz-védelemnek
tankbőrös lett a a sólymom!
Gyönyörű,és nagyon jó a térdnek!
hali,ami meg van adva adatlapon az m. .s. n ..vagy e .m. .a. i. l. is?
julius elejen arra reptetem a solymomat Londonhoz kozel Dover iranyaba....
udv
A mi "öreg" ezüsthátú hímünk! Nagyon helyes! Sosem kell felnőni!