Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Letesztelheted nyugodtan...

A lenti feltételekkel.
érdekes...a multkor még épp te mondtad,hogy majd teszteljem le. szájhős...
ha leteszed az árát, ráülhetsz
ja-ja!
én mondjuk leginkább az fisti vasára lennék kiváncsi....
Az nem lesz nehéz
kérdés h nem fog-e előtte leforogni?
Én a kawámon csináltam ezt, nagyon morcos lett tőle, de leforgott hamar.
azt hiszem 13as versenyfogat tettem előre. A legkisebbet amit kapni lehetett.
majd meglátjuk.navigácioval fogom lemérni,amiben bennemarad a maximális sebesség.
Mióta a hülye eszemet tudom,a soós suli szőlészeténél lakok a hegyön,nem is bánnám ha eggyütt tudnánk indulni, ha esetleg el tudnék menni veletek egy közös gurulásra
Ugyan annyit megy majd mint a 17 fogassal!
Ugyan is egy picivel tovább fog kiforogni.
ja!és mivel a szarrá nyúlt láncom helyett uj van,és teljesen előre ment a hátsó kerék,ergo rövidebb a tengelytáv,sokkal jobban fordul a vas.plusz ezen felül hegyesebb profilú slick van rajta ami tovább segiti a kanyarodást...
igy már jobb egy fokkal a dolog!
én most kicseréltem a láncot,és az autopályán akarom letesztelni,hogy mit megy végre egy foggal kissebb első LÁNCFOGASKERÉKKEL.
azt már tutira tudom,hogy azok a videok amin egy busa 4 másodperc alatt gyorsul 100-ról 300-ra az tökéletes kamu,és kissebb láncfogaskerék miatt van.bár ez eddig sem volt titok...
most én sem tudom mennyivel megyek,de majd egy navigáciot viszek magammal,és megmondom a tutit!
nehéz ezzel a motorral túrázgatni. engem 120 körül kezd megtartani a menetszél ott kényelmes.
városban melós
amit irtam inkább a zolinak szólt,gondoltam szivom egy kicsit a vérét...
azért szeretek tempózni
öööö hát kakucsról hazafelé is meg általában is belenyaldosok a 140-160ba ha van rá hely szóval relatív csirke
nekem nem ez van!240ft-ért vettem a tescóban,és nem ilyen,hanem mint az előző kép..
sose gondoltam volna, hogy igaz, de egy versenyző azt mondta a közúti motorozáshoz való hozzáállásról:
ahogy felülsz a gépre és elindulsz, gondold azt h mindenki rád vadászik, meg akar ölni. Ha így mész, nem érhet meglepetés.
sajnos igaz....
én is csak szeretnék benne lenni...
de ha gondolod a túramotoros szekcióban zolicbr a fővezér,beszélj vele.akkor 116-nál nem kell gyorsabban menni!
persze, belül a váltóban...
teszek fel egy lánckerék fotót is, hogy tudjad, miről is tépem a pofám:
hát idén én biztos nem leszek benne a büntető csapatban
attól fényévekre vagyok, de igyekszem majd felzárkózni
az nem baj!legalább nem unatkozol.és nem lankad a figyelem!
nekem pont ilyen van a mocimon!
ugyhogy nem értem mit akadékoskodsz!
én meg csirke vagyok még.
most tartok 2000 km-nél
szóval még csak ismerkedem a vassal, de itt a városban jön a tapasztalat.
ma is rám rántotta egy faszkalap az autót.
minden napra jut kaland
ha jobb lesz az idő,talizunk a ringen!és ahogy fiveurban irta:megbüntetünk pár xx-es arcot.