kérdés h nem fog-e előtte leforogni?
Én a kawámon csináltam ezt, nagyon morcos lett tőle, de leforgott hamar.
azt hiszem 13as versenyfogat tettem előre. A legkisebbet amit kapni lehetett.
Mióta a hülye eszemet tudom,a soós suli szőlészeténél lakok a hegyön,nem is bánnám ha eggyütt tudnánk indulni, ha esetleg el tudnék menni veletek egy közös gurulásra
ja!és mivel a szarrá nyúlt láncom helyett uj van,és teljesen előre ment a hátsó kerék,ergo rövidebb a tengelytáv,sokkal jobban fordul a vas.plusz ezen felül hegyesebb profilú slick van rajta ami tovább segiti a kanyarodást...
igy már jobb egy fokkal a dolog!
én most kicseréltem a láncot,és az autopályán akarom letesztelni,hogy mit megy végre egy foggal kissebb első LÁNCFOGASKERÉKKEL.
azt már tutira tudom,hogy azok a videok amin egy busa 4 másodperc alatt gyorsul 100-ról 300-ra az tökéletes kamu,és kissebb láncfogaskerék miatt van.bár ez eddig sem volt titok...
most én sem tudom mennyivel megyek,de majd egy navigáciot viszek magammal,és megmondom a tutit!
sose gondoltam volna, hogy igaz, de egy versenyző azt mondta a közúti motorozáshoz való hozzáállásról:
ahogy felülsz a gépre és elindulsz, gondold azt h mindenki rád vadászik, meg akar ölni. Ha így mész, nem érhet meglepetés.
sajnos igaz....
én meg csirke vagyok még.
most tartok 2000 km-nél
szóval még csak ismerkedem a vassal, de itt a városban jön a tapasztalat.
ma is rám rántotta egy faszkalap az autót.
minden napra jut kaland
A lenti feltételekkel.