Ma 0,3 lóerővel felmentem a holnap átadásra kerülő Pécs-Budapest pályára. Mohács irányába kerüli a Mecseket, igy 216 km a távolság egy jó kanyar van az egész úton
a teflon szalag csak egy kis plusz tömítés miatt kell, mert a Helicoil tekercs talán nem annyira szuperül tömít, mint az eredeti menet. Viszont olyan erős, hogy a csavar sokkal hamarabb megszakad, mint az így helyreállított menet, nagyon okos találmány.
De most látom, hogy Hajdú Bihar megyei vagy, akkor viszont még egyszerűbb a helyzet, megkeresed Gumipókot Debrecenben a kartereddel, és pár forintért megcsinálja neked. Csak néhány csavar fogja alulról.
Gondolom megszakadt a menete, lehet hogy már régebben és ragasztva volt
Lehet kókányolni teflonszalaggal, de inkább meg kellene nézetni egy olyan emberrel aki már látott menetet.
tenni kell bele egy helicoil-t, aztán néhány réteg teflonszalag a csavarra, és hajrá, probléma megoldva. Sajnos tapasztalatból beszélek. Ha jól emlékszem, maga a csavar pont olyan átmérőjű, mint a legáltalánosabb gyertyamenet, úgyhogy egy jó motorszerelőnek biztosan kell, hogy legyen ilyesmi a tarsolyában. A Helicoilt lehet kapni készletben is, csak úgy jó drága. A technológiával kapcsolatban a google a barátod (menetjavítás, helicoil, ilyesmik a kulcsszavak)
Segítsetek! Most kellett először olajat cserélni a Busában mióta nálam van , és nem lehet meghúzni a leeresztő csavart! K.rva nehéz volt meglazítani, meghúzni meg nem lehet, mert megszalad nagyon kis húzásra! Mi a teendő ilyenkor? (jól kezdődik a szezon! ) Ötleteket kérekkk!
Tittelett!
Végre itt!
Látom sokaknak jól sikerült a hétvégéje!
Láttam olyat is,hogy régóta nembeszélősök együtt!
Örülök ezeknek,remélem,hogy minden probléma,és félre értett szavak ki lettek beszélve....és lassan-lassan egy nagy közös család leszünk,viták nélkül!
....persze ez csak egy fantasztikus film forgatókönyve lehet ...de mindezektől függetlenül jó volt láni a képeket!
Én szokás szerint szarrá dolgoztam magam,és csak a szokásos "rabló-pandúr"játékot tudtam játszani!
Szombat?
2-es! ?
Mikor jössz a pillogóért?
A biztonság kedvéért vettem 2-2 litert, összekevertem és ment a motorba! kb.3 liter!
Lehet kókányolni teflonszalaggal, de inkább meg kellene nézetni egy olyan emberrel aki már látott menetet.
Segítsetek! Most kellett először olajat cserélni a Busában mióta nálam van , és nem lehet meghúzni a leeresztő csavart! K.rva nehéz volt meglazítani, meghúzni meg nem lehet, mert megszalad nagyon kis húzásra! Mi a teendő ilyenkor? (jól kezdődik a szezon! ) Ötleteket kérekkk!
Végre itt!
Látom sokaknak jól sikerült a hétvégéje!
Láttam olyat is,hogy régóta nembeszélősök együtt!
Örülök ezeknek,remélem,hogy minden probléma,és félre értett szavak ki lettek beszélve....és lassan-lassan egy nagy közös család leszünk,viták nélkül!
....persze ez csak egy fantasztikus film forgatókönyve lehet ...de mindezektől függetlenül jó volt láni a képeket!
Én szokás szerint szarrá dolgoztam magam,és csak a szokásos "rabló-pandúr"játékot tudtam játszani!