Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyönyörű, de nagy igazsága van fiveurban -nak
Mondjuk annak a két Yoshinak az árából lehet venni egy jó használt rendszert... Csak, hogy egy kicsit az anyagiakról is szó legyen
feket663 (k u k a c )freemail(p o n t)hu
Telefon számot vagy email címet írj
Köszi aválaszt Kéne valami elérhetőség Tsz: vagy email cím
Csak tudnám hogy te minek cserélted le, az az évi 2000 kilométer?
Hát az azért alap, hogy a gyári kiput lecseréled legalább vmi jó slip-on cuccra nem...
még szerencse, hogy a te motorodon is a gyári kémények díszelegnek...
Ha valamki hobby-ból tuningolja a mociát az rendben van, de ha csak motorozol akkor teljesen felesleges... 10-12 Le + és akkor mivan... bőőőőőven sok az is ami alapból van... Inkább költsd a pénzt az optikára...az legalább látszik...
semmi értelme...
Nem is tudom, szerintem nem nagyon éri meg ezért ennyit költeni...
kb 10-12 plusz lóerő jó esetben, semmi több.
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni azt, hogy van e értelme egy utcai motorra komplett sport rendszert venni?
Én is gondolkodtam hogy megveszem azt atitán rendszert 150 e.Ft ért, de aztán továbbszámoltam, hogy ha a hozzávaló elektronikát is megveszem 300 e. Ft lesz a vége, és igy már nem voltam biztos benne, hogy megéri.
Mit tud egy ilyen rendszer, mi az előnye, és a hátránya?
Az a baj vele, hogy fordulatra van kihegyezve nem nyomatékra, amúgy 2 óra keresés után sem találok róla semmit.
Sziasztok!
Valaki tudna-e segíteni,hogy a képen látható kipufogó milyen gyártmány, vagy hól kellene utánna nézni. Nekem nagyon tetszik!
szép napot ide is!
Majd látjuk
Sok sikert,biztosan menni fog a felszerelés,hisz nekem is sikerült,pedig elég fakezű vagyok...
Hi!kíváncsi leszek rá,főleg úgy hogy nem vagyok 1 nagy "szaki",de elmondták 11-es vezeték ,kihúzása,remélem menni fog .egyébként nem a lóerő növekedés miatt kellett,hanem, mert jelenleg van 2 nem rá való dobom és nem akartam rákókányoltatni .gondoltam,hogy íratni kell neki vmi uj térképet,de ennek is még utána kell járnom!
Nálam jelenleg ugyanez a helyzet,és szintén István segített ebben a témában.
Teljes Yoshimura titán rendszer került fel,lambda-hely nélkül.Kiiktattam a leírtak/képen látottak szerint,ahogy a PAIR-t is,és így használom már párszáz km óta.
Még így is erősebbnek érzem,a hangzavar adott természetesen ,sem rángatás,sem semmiféle negatívum nem jelentkezett.Annyi hogy a műszer nagyjából egy-másfél literes fogyasztás növekedést mutat.
Nem győzöm elégszer megköszönni,Köszönöm a segítséget!1enlőre biztos ez a kihúzgálós verzió marad,aztán akkor lehet gyűjtögetni power commanderre
Persze nyugodtan.
Szia! tetszeni tetszik,csak már sokkolom magam,mi lesz ha próbálom feldobni a gépre ,dehát vhogy meg kel tudni oldani
ideiglenesen azért járkálhatok vele így ,kihúzott vezetékkel?nem lesz semmi gáz motorikusan,eltekintve attól,esetleg rángat,vagy nem húz egyenletesen?
Szia! Dávid vagyok tegnapról! :)
Remélem tetszik a kipuf .
Látom sikerül megoldani a lambdaszonda kérdést is!