ha kell, nekem van egy angol nyelvű repair manualom, azt szívesen elküldöm neked, csak adj egy mail címet. Esetleg addig beszkennelem a kezelési útmutatót is.
Hu basszus, en ezt soha nem ertettem, de majd most ezt is megtanulom remelem. Koszonom a segitseget, valahogy csak boldogulok, de meg azt se tudom, hogy kezdjek neki. Hasznalati utasitast nem adtak a mocival, tenyleg egy linket, hogy honnan tudok 2003-as Busahoz konyvet letolteni tud valaki. Meiket allitsam elobb? Bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok, de meg ilyen telo allitgatassal nem volt dolgom.
Abu Dhabi
meg vesz mindenkit Kg-ra,, Ferrari volt most ez!
Ferrari játékpálya pavilon
lesz roller kocsik 62m magasságba visz fel,125mp/h gnerál, és formula 1 es G-force-ot
Ha utcai gumit használsz, legyen az akármilyen is, akkor az ideális nyomás az, amit a gyár is ajánlott, asszem 2,9 bar elől hátul. Ettől nem érdemes eltérni, mert kóvályogni fog a motor. Más a helyzet, ha pályára való gumikat használsz, de ott meg nagyban függ az éppen fent levő gumi típusától is a dolog. Az enyémen levő Dunlop D211-es hátsógumik pl. hidegen 1,6 bar körüli értéken a legjobbak. DE EZ CSAK ERRE AZ EGY TÍPUSÚ HÁTSÓGUMIRA VONATKOZIK? MÁS GUMINÁL EZ LEHET JÓVAL NAGYOBB IS, NEM AJÁNLOTT CSAK KIFEJEZETTEN ERRE AZ EGY TÍPUSRA (MÉG A RÉGEBBI D209-re SEM!)
mit gondolsz?
Haya! Hidd el, fel fognak menteni! Nem is kell ennél több bizonyíték!
A szezonnyitós videóban a zene kitől van? Ki az előadó, szám címe?
Thx.
puttttttty...........
jó többet nem rakok fel
Remélem ez is
Mondtam, hogy ha megyek felhívlak!
Másképp alakult!
Csajokkal mizu?
meg vesz mindenkit Kg-ra,, Ferrari volt most ez!
Ferrari játékpálya pavilon
lesz roller kocsik 62m magasságba visz fel,125mp/h gnerál, és formula 1 es G-force-ot