Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már mondtam,hogy nem tudok belépni
Itt is van egy ilyen kép!
Szo sincs semmilyen klubrol!
Mindet felirok a weboldalamra!Csak be kell nézni,és minden ott van!
Fenn van már egy hete nálam az oldalon!
Jujj de vad lett a gép. Tán jobban is megy
Rá se ránts. Ez a 12-es klub
Jééééé 1 Gyurmó

Kösz.hogy szóltatok...
mi is itthon!
Köszönet mindenkinek aki ott volt!
Mi nagyon joléreztük magunkat,és jo volt az uj-régi ismerösökkel is találkozni ennyi év után!
Áááááááááááááááá!
amiota feltalálták a vedelést,azota nem!
Milka...újra iszol?
4000
Fini helyen van a rendszám...Pityke imádná...
Cool! Még egy lóerővel több!
Jó lett a matrica!
Nem csak, hogy értelme nincs, de ráadásképpen még az élettartamot is durván csökkenti, lásd az én példámat. De ettől olyan, mint a kábítószer...
Akinek 600-as sportmotorja van, az már azt képzeli, hogy erőből el tud menni egy Hayabusa mellett, főleg ha még egy kisipari kipufogódob is virít a gépén, hát ha még meg is van "ccccsippppelve"...
Ceva Zozinnyó!

Nem akarok ilyet venni, csak a gondolattal játszottam, de rájöttem, hogy semmi értelme....
Ha elkezded tuningolni a motort, akkor az egy lavinát indít el, ott kezdődik a dolog, hogy van egy olcsó használt titán rendszer 500 helyett 150ért, aztán elektronika, aztán vezérmútengely, dugattyúszett, turbó, stb és soha sem érsz a végére.
És én csak motorozgatok...
Zozo... minek az neked
Aki ismeri ezt a motorot az tudja, hogy k*rva erős aki meg nem azt mindek kábítani számokkal úgy se tudja... most azt mondod valakinek akinek 600 sportmotorja van, hogy ez 212 lóerős az úgyse tudja hová tenni csak azt mondja húúúúúúúúúúúúúú.....
Stét...
Persze!
De ez kényszerböl van!mivel a Busánál hirböl se ismerik a nyomatékot!
Jó estét!