Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mienk féléhez nem tudom, hogy létezik-e, de ha van is, az csak annyit csinál, hogy a lambda szonda fűtőellenállásának megfelelő ellenállást iktat be a rendszerbe, hogy ne legyen hibajel, de azt is valami elektronikával együtt kell használni. Hidd el, hogy nem csak azért van a motorban a szonda, hogy legyen, ami elromoljon, meg növekedjen a súly...
és ez a kiiktató csatlakozó nem is létezik?
mert ha nincs lambdaszonda, akkor egy átlagérték alapján fog vezérlődni a motorod, ami nem biztos, hogy jó lesz mindenütt. úgy, mintha meghibásodott volna benne a szonda. az a baj, hogy egy kipufogórendszer cserénél már nem árt, ha utána van állítva az üzemanyagrendszer, mert annyira megváltoznak a hengerek töltési viszonyai, erre vagy egy Power commander vagy Bazzaz vagy leginkább egy Motty AFR elektronika kellene, vagy esetleg meg lehet próbálni a Prop-Tech-el megíratni a gyári ECU-t, de az nem lesz igazán tökéletes mindenütt. Sajnos ilyen dolog a tuning, egyik dologból következik a másik.
Aha ,nincs power commander,tehát akkor 1 csatlakozó amit csináltatok jobb rá,mint ha kihúzgálom a vezetéket?miért?
Köszönöm a gyors segítséget!további szép napot!
A másik megoldás, hogy egy kipufogóssal csináltatsz rá egy csatlakozást, pár ezer forintból megvan. Ha nincs Power Commander a motorodban, akkor inkább ezt javaslom!
A 11-es számú vezetéket kell kihúzni a nagyobbik ECU csatlakozóból. egy fekete színű vezeték, barna csíkkal azt hiszem, a 11-es szám, az biztos. A vezetéket úgy tudod kihúzni, ha a csati fehér részét vmelyik irányba befelé benyomod, akkor bármelyik vezetéket ki tudod belőle húzni, de ügyelj, hogy csak azt az egyet húzd ki. mielőtt kilazítod, próbáld valahogy elkülöníteni!
Thx!Gondoltam te fogsz válaszolni először
nem kell kiiktató csatlakozó, egy vezetéket kell kihúzni az ECU-ból, és nem fog világítani az FI lámpa, mindjárt megkeresem, hogy melyik is az.
Sziasztok! A napokban szereztem be a k7-es gépemre 1 használt yoshimura rendszert.Sajnos feltűnt,hogy a lambda szondának nincs helye.Kérdésem a következő lenne:-hallottam vmi.kiiktató csatlakozóról,de nem tudom hol lehet beszerezni és mennyiért?
-ha így felteszem,hogy nincs csatlakoztatva,fog-e bármi nemű problémát okozni?Segítségeteket előre is köszönöm!
Szép reggelt!
nekem esetleg lenne egy 2004-es kék színű, annyi módosítással, hogy fel tudod úgy is tenni, hogy a kapaszkodó fennmarad. 15-ért+posta megválok tőle.
Helló!
Keresek Hayabusa 2006-oshz hátsó púpot.
Valaki tud jelezze!
Köszi Karesz
Igen valóban az idővel néha kicsit zavarban van. Egyszer voltam a műhelyben, de akkor is egymás hegyén hátán álltak a motorok. De hát a nagyság átka....
Amióta meg van a paripa én is hozzá járok, előtte Suzuki márkaszervizbe tolta a Nagykőrösin. Olyan mint az Einstein mindent tud csak hát az idő relatív nála!
Szerintem is jó terméket választottunk!
Köszi
Az elérhetőségem 309924968
ja és boldog szülinapot Menya! :)
sziasztok!

itt van még egy vélemény a kameráról. én is ilyet használok már majd' 1 éve. ezzel csináltam minden felvételem ( http://www.youtube.com/andrewk... )

nagyon tuti ki szerkentyű nálam teljesen bevált földön, levegőben, nagy sebességnél, mindenhogy!

amúgy üdv mindenkinek!
Akkor biztos jó helyen van, és minden rendben lesz.
Érdre. Egy bizonyos Tóth Lászlóhoz. Többen ajánlották, remélem nem tévednek
Hova vitted?