a mienk féléhez nem tudom, hogy létezik-e, de ha van is, az csak annyit csinál, hogy a lambda szonda fűtőellenállásának megfelelő ellenállást iktat be a rendszerbe, hogy ne legyen hibajel, de azt is valami elektronikával együtt kell használni. Hidd el, hogy nem csak azért van a motorban a szonda, hogy legyen, ami elromoljon, meg növekedjen a súly...
mert ha nincs lambdaszonda, akkor egy átlagérték alapján fog vezérlődni a motorod, ami nem biztos, hogy jó lesz mindenütt. úgy, mintha meghibásodott volna benne a szonda. az a baj, hogy egy kipufogórendszer cserénél már nem árt, ha utána van állítva az üzemanyagrendszer, mert annyira megváltoznak a hengerek töltési viszonyai, erre vagy egy Power commander vagy Bazzaz vagy leginkább egy Motty AFR elektronika kellene, vagy esetleg meg lehet próbálni a Prop-Tech-el megíratni a gyári ECU-t, de az nem lesz igazán tökéletes mindenütt. Sajnos ilyen dolog a tuning, egyik dologból következik a másik.
A másik megoldás, hogy egy kipufogóssal csináltatsz rá egy csatlakozást, pár ezer forintból megvan. Ha nincs Power Commander a motorodban, akkor inkább ezt javaslom!
A 11-es számú vezetéket kell kihúzni a nagyobbik ECU csatlakozóból. egy fekete színű vezeték, barna csíkkal azt hiszem, a 11-es szám, az biztos. A vezetéket úgy tudod kihúzni, ha a csati fehér részét vmelyik irányba befelé benyomod, akkor bármelyik vezetéket ki tudod belőle húzni, de ügyelj, hogy csak azt az egyet húzd ki. mielőtt kilazítod, próbáld valahogy elkülöníteni!
Sziasztok! A napokban szereztem be a k7-es gépemre 1 használt yoshimura rendszert.Sajnos feltűnt,hogy a lambda szondának nincs helye.Kérdésem a következő lenne:-hallottam vmi.kiiktató csatlakozóról,de nem tudom hol lehet beszerezni és mennyiért?
-ha így felteszem,hogy nincs csatlakoztatva,fog-e bármi nemű problémát okozni?Segítségeteket előre is köszönöm!
Igen valóban az idővel néha kicsit zavarban van. Egyszer voltam a műhelyben, de akkor is egymás hegyén hátán álltak a motorok. De hát a nagyság átka....
Amióta meg van a paripa én is hozzá járok, előtte Suzuki márkaszervizbe tolta a Nagykőrösin. Olyan mint az Einstein mindent tud csak hát az idő relatív nála!
-ha így felteszem,hogy nincs csatlakoztatva,fog-e bármi nemű problémát okozni?Segítségeteket előre is köszönöm!
Keresek Hayabusa 2006-oshz hátsó púpot.
Valaki tud jelezze!
Köszi Karesz
itt van még egy vélemény a kameráról. én is ilyet használok már majd' 1 éve. ezzel csináltam minden felvételem ( http://www.youtube.com/andrewk... )
nagyon tuti ki szerkentyű nálam teljesen bevált földön, levegőben, nagy sebességnél, mindenhogy!
amúgy üdv mindenkinek!