Csináltam egy tesztet de csak ki meg be az udvarból kisgatyában, kib.. jó videót gyárt ha gondolod megmutatom, de nem ide rakom fel mert a fiatalok akkora 1-est adnak rá, hogy nem tudom becsukni az ellenőrzőm.
Kb 20 perc,és vidi nézhető itt!
Címe:Irány Füred!
Most a hátsó kamerát részesítettem előnybe,mert nem tudtam szinkronizálni őket sajnos............... Eddig szórakoztam vele! Holnap össze hozom az első kamera felvételeit is!
be lehetne úgy is állítani, mondjuk a második választható térképre. Egy kérdés van, hogy a gyári injektorok bírnak-e annyi üzemanyagot szállítani, amennyi ehhez az üzemanyag arányhoz kellene.
Feket663! Most olvasom hogy be lehetne állítani a Motty-val 9-1 arányba az üzemanyagot és akkor működne E85 tel!
Persze nem komolyan gondolom!
De azért ma mentem 650 kilcsit és a lágyságra semmi panaszom, nagyon finomak lettek a gázreakciók
No megyek..........főzök még 500 liter lecsót..........
Jól néz ki a cucc!
Jobbnak néznek ki az enyémnél!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Jó szórakozást! Csodás napunk volt!
Címe:Irány Füred!
Most a hátsó kamerát részesítettem előnybe,mert nem tudtam szinkronizálni őket sajnos............... Eddig szórakoztam vele! Holnap össze hozom az első kamera felvételeit is!
Persze nem komolyan gondolom!
De azért ma mentem 650 kilcsit és a lágyságra semmi panaszom, nagyon finomak lettek a gázreakciók
Csodás volt!Egészben itthon!
Köszönöm!