Köszönöm aválaszt! Meg fogom nézetni! Ha esetleg lenne tel.számod hozzá az nagy segítség lenne! Amúgy ha nem tartalak fel vele, tudnál adni még 1-2 tanácsot mire kell ennél a motornál oda figyelni, akár tipushíbák vagy bármi más, sajnos nem ismerem a motort csak szeretem!
Köszi!
tévedésben vagy, a feszítőt kell cserélni, de ha idáig eljutott a géped, akkor valószínűleg már cserélték és az erősebb van benne. de nézesd meg egy szerelővel, az a biztos. Kb 15e Ft ba kerül egy új feszítő, annyiért nem érdemes a blokk épségét kockáztatni. Én az esztergomi szervízt tudnám ajánlani, a főnök, Csunderlik Csaba néhány évvel ezelőtt a Suzuki fő technikusa volt, biztos tudja, hogy mi a különbség a régi és az újabb feszítő között. Akár még telefonon is lehetséges, hogy tud segíteni.
Üdv mindenkinek, csak pár napja vagyok tulajdonosa a Hayabusámnak és volt vele egy pici gondom, de hála ennek a fórumnak és a segítőkész emberkéknek, még aznap meg is óldodott!
Abban tudna valaki segíteni, hogy azt hallottam, hogy a régebbi Busákban vezláncot kell cserélni, mert gyártási hibásak voltak, ezek igaz dolgok vagy vagy nem...nekem egy 2000 10. havi van!
Köszi!