Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm aválaszt! Meg fogom nézetni! Ha esetleg lenne tel.számod hozzá az nagy segítség lenne! Amúgy ha nem tartalak fel vele, tudnál adni még 1-2 tanácsot mire kell ennél a motornál oda figyelni, akár tipushíbák vagy bármi más, sajnos nem ismerem a motort csak szeretem!
Köszi!
tévedésben vagy, a feszítőt kell cserélni, de ha idáig eljutott a géped, akkor valószínűleg már cserélték és az erősebb van benne. de nézesd meg egy szerelővel, az a biztos. Kb 15e Ft ba kerül egy új feszítő, annyiért nem érdemes a blokk épségét kockáztatni. Én az esztergomi szervízt tudnám ajánlani, a főnök, Csunderlik Csaba néhány évvel ezelőtt a Suzuki fő technikusa volt, biztos tudja, hogy mi a különbség a régi és az újabb feszítő között. Akár még telefonon is lehetséges, hogy tud segíteni.
Üdv mindenkinek, csak pár napja vagyok tulajdonosa a Hayabusámnak és volt vele egy pici gondom, de hála ennek a fórumnak és a segítőkész emberkéknek, még aznap meg is óldodott!
Abban tudna valaki segíteni, hogy azt hallottam, hogy a régebbi Busákban vezláncot kell cserélni, mert gyártási hibásak voltak, ezek igaz dolgok vagy vagy nem...nekem egy 2000 10. havi van!
Hüüüüüü! Szép motor, nagyon jó rajta a Busa matrica körüli píros!
Kis cukorfalat...
Neeeeeeem! Ment dolgozni!
Felkeltett a gyerek mi?
király
Ahhoz az első sárvédőn lévő matricához miképpen lehet hozzájutni. Netán kaphatnék egy fotót róla. Köszönöm
Na, Remy barátunk is lecserélte a kolbászzsírt egy feketére.
Bár nem csúnya ez sem!
Jó estét!
Ha én ezt elöbb olvasom!
Nekem ténylag csak egy ugrás lett volna!Söt!még át is sétálhattam volna!
Jó estét Mindenkinek!
Jó étvágyat! Ha túl vagy rajta, akkor egészségedre!
cuki a szalvétád
Hajrá Menya! Éljen a dzsentri élet!
Húúú nagyon! Alig élem túl...
Másfél kiló húst vettem
40 dk csináltam a többi pácolódik
Mehetek? Van még?
Itthon! Most csinálta Menyus!